Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Oliveira ve Dubois konusunda hala bir gelisme yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paylaşımda arkdaşı/kardeşi gördüklerini paylaşmış. Bunda ne var?Gecen mactaki hareketleri hosuma gitmedi, yaptigi paylasimda pek samimi bulmadim
Moreno digne ikiside 31 yasinda, gidin genc bulun lan bu ne
Yerli kalitesinin içinden geçmişsinNoldu lan
Antrenmanda görünüyorlar mı hiçOliveira ve Dubois konusunda hala bir gelisme yok.
İnter seviyesi takımlara bakmak lazım o haldeBi tane Nagatomo bulamıyor muyuz
yok mu?köhn olunca sol bekimiz var mı oluyor
Cuma günü Davi Gomes sov yapacak, bu notu kayida al
yok.Berkan bile daha iyi bekte köhnden hatta dubois denilen ağır vasıta bile daha iyidiryok mu?
de getyok.Berkan bile daha iyi bekte köhnden hatta dubois denilen ağır vasıta bile daha iyidir
Tribünde miCuma günü Davi Gomes sov yapacak, bu notu kayida al
12+2 kuralında +2 sergio,dubua gibi adamlarda kullanılır,bunlar problem yaratamazE.İlkhan ne olursa olsun alınmalı. Maximum kiralık +3-4 milyon opsiyonlu alırsın.
İlla bugüne de ödemek zorunda değilsin. Çok bir beklentileri olduğunu düşünmüyorum. Başakşehire kiralık gönderen bize de gönderir.
Orta sahada 10 kişi olsa da o çocuk opsiyonla alınmalı daha 21 yaşında.
Bana göre de araları limoni olsa bile bu fotoğraf özelinde değerlendirmek de yanlış. Kerem ağırbaşlı takılıp barış daha laçka bir yaşam stili var. Ben bile bazen daralmaya gelemiyorum araya mesafe koyduklarım da var. Herkesin hayatında olabilecek bir olay yarın öbür gün barışırlar herkesten daha fazla kanka olurlar.Tabii ne yasandi bilemeyiz, bir tarafi suclamak yanlis olur olayi bilmeden
Ama aylar önce daha sezon bitmeden Kerem ve Baris‘in küs olduklari konusulmaya baslanmisti, ben ona dayanarak bir tahmin yürüttüm
Bence olayin kaynagi Kerem ve Baris‘in arasindaki mevzu ve belliki diger yerliler Kerem‘den yana taraf tutuyorlar
teyze oğlunun reklamını yapma sn KuzuCuma günü Davi Gomes sov yapacak, bu notu kayida al
Yav yunus için ya da herhangi biri icin kafanda bir şeyler kurup tatmin olmani gormek zorunda değiliz zaten. ne güzel hayat ya kafandan kur yaz sutlayalim de . Engelliyorum zatenSana beni alıntılama demedim mi olm
Aynı gorusteyim oyuncu kaleye ne kadar yakın olursa o kadar skor üretiriz.10 numara olarak çok sağlam şutları ve asistleri var.Duran toplarda da çok başarılı.*nacizane onerim kendi basliginda *ilk mesajimda belli sevgili emre.
no10 (hoca ve mertens yol vermezse no8 8,5 dan devam) , yeni sezon no10 .
rakip kaleye kanimca ne kadar yakin o kadar efektif. denklem basit bu oyuncu ozelinde. sahsi dusuncem bu dogrultuda . tum bunlar goreceli elbette.
saygi ve selamlar.