Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garip gurup moral bozan kulüp içi ortamımıza mola verip efsane filmin sahnelerinin keyfini çıkaralım.

Barıs alper fbye gıtmek ıstıyor olabilir dikkat edelim kafasını karıstırmasınlar

E.İlkhan ne olursa olsun alınmalı. Maximum kiralık +3-4 milyon opsiyonlu alırsın.
İlla bugüne de ödemek zorunda değilsin. Çok bir beklentileri olduğunu düşünmüyorum. Başakşehire kiralık gönderen bize de gönderir.

Orta sahada 10 kişi olsa da o çocuk opsiyonla alınmalı daha 21 yaşında.
12+2 kuralında +2 sergio,dubua gibi adamlarda kullanılır,bunlar problem yaratamaz

Ama 14 adamı da 12 lik yaparsan her maç sıkıntı çıkar,değişken 2 kişi hep tribünde olacak

Yabancı 10 yerine emirhan olabilir,trde yetişmiş oyuncu açığımızı da kapatır

Tabii ne yasandi bilemeyiz, bir tarafi suclamak yanlis olur olayi bilmeden

Ama aylar önce daha sezon bitmeden Kerem ve Baris‘in küs olduklari konusulmaya baslanmisti, ben ona dayanarak bir tahmin yürüttüm

Bence olayin kaynagi Kerem ve Baris‘in arasindaki mevzu ve belliki diger yerliler Kerem‘den yana taraf tutuyorlar
Bana göre de araları limoni olsa bile bu fotoğraf özelinde değerlendirmek de yanlış. Kerem ağırbaşlı takılıp barış daha laçka bir yaşam stili var. Ben bile bazen daralmaya gelemiyorum araya mesafe koyduklarım da var. Herkesin hayatında olabilecek bir olay yarın öbür gün barışırlar herkesten daha fazla kanka olurlar.

Burada da bu tayfa farklı bir görevde ki muhtemelen yedek takım çalışması yapıyorlar, barış as oynayacağı için boşluğu yok taktik çalışıyor ve denk gelmedi.

Bu arada takım 3-4 parça gruplaşma olabilir. 35 kişinin olduğu yerde de bu doğal olay.

*nacizane onerim kendi basliginda *ilk mesajimda belli sevgili emre.
no10 (hoca ve mertens yol vermezse no8 8,5 dan devam) , yeni sezon no10 .
rakip kaleye kanimca ne kadar yakin o kadar efektif. denklem basit bu oyuncu ozelinde. sahsi dusuncem bu dogrultuda . tum bunlar goreceli elbette.

saygi ve selamlar.
Aynı gorusteyim oyuncu kaleye ne kadar yakın olursa o kadar skor üretiriz.10 numara olarak çok sağlam şutları ve asistleri var.Duran toplarda da çok başarılı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt