Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.150
- 101.367
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne emir verilirse oHaluklar bakalım erinçe ne cevap verecek ..."evlat sen suya bu diyordun biz gazetecilik yapıyorduk" gelcek mi ?
muhabirler gerilsin. hatta bunun üzerine youtube kanalı yapalım - sansürsüz VS ayarlayalım muhabirler arasında ..müthiş olur bence. paraya para demeyiz.
Ekli dosyayı görüntüle 255991
selamlar sevgili hakan ,Selamlar abi, saglik durumun nasil oldu, iyilesdin umarim
Olacak sonlara doğruSon olaylardan sonra hala ziyech-talisca takasına ne diyorsunuz, transfer sezonu basında kimse istemiyordu, sımdı daha sıcak bakılır sanıyorum
Bize 35 40 milyon kazandirip avrupaya gittikten sonra fenere gidebilir hic sorun etmemBarıs alper fbye gıtmek ıstıyor olabilir dikkat edelim kafasını karıstırmasınlar
ziyech'in rakip kaleden 70 m geride taç çizgisine yakın debelenmesine sebebiyet veren "oyun sistemimiz" devam edecekse, ne kendisinin gitmesinin ne de talisca'nın gelmesinin bir önemi yok.Son olaylardan sonra hala ziyech-talisca takasına ne diyorsunuz, transfer sezonu basında kimse istemiyordu, sımdı daha sıcak bakılır sanıyorum
Hasbinallah yaYunus duruyor,
Aramızda sansür uyguluyoruzHaluklar yasaklandi mi
2.7 milyon alan adamı verip 12 milyon euro maaşı olan adamı mı alacağız.Son olaylardan sonra hala ziyech-talisca takasına ne diyorsunuz, transfer sezonu basında kimse istemiyordu, sımdı daha sıcak bakılır sanıyorum