Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.750
- 18.844
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adam PL de lan bi bakYav 2. Lig topcusunu napican emrah
Kohnden agzimiz yandi bosver
Ama olmalı da, madem satış söz konusu hemen anında sol bek hazır olmalı. Çünkü hem lig hem CL maçı geldi, artık eksiksiz çıkalım bu maçlara.Yerine agninda biri gelirse "ilk" olur heralde.
Olayın en sığ yerinden yakalamayı başarmışsin helalgs taraftarı: emin neden gidiyor
o sırada her sene çift hane yapan kereme karşı gs taraftarı: allah belanı versin çöp
Hakan kendi espirimden nefret ettirdin yeter
Keramettin bunu görünce tepkisiGençler kalkmayın kalkmayın benim doruk. Keramettin avatarı giydim sadece siz kolpaniza devam edin..
böyle devam Hakan. arkandayımEspirin yem
Tabiki dedigin dogru. Planlama hep böyle olmali elbet ama bize ters geliyor.Ama olmalı da, madem satış söz konusu hemen anında sol bek hazır olmalı. Çünkü hem lig hem CL maçı geldi, artık eksiksiz çıkalım bu maçlara.
Keramettin gelsin özel rica edicem Yem yapsın soyadınıHakan kuzu yem daha iyisi için bekletiliyor.
Önerim:Restoran acmaya düsünüyodum zaten, ismini YEM koysam fena olmaz di mi
Senin gibi cimbomlu olmaz olsungs taraftarı: emin neden gidiyor
o sırada her sene çift hane yapan kereme karşı gs taraftarı: allah belanı versin çöp
Şifreni Sergen Zerene ver sabaha 200bin postla geri alSon mesajlarda Keramettinin avatarini görup ne yazmis diye bakayim diyorum tıklayınca bakiyorum kendi mesajim cikiyor.
Aynisi keramettin admine de oluyor mudur??