Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok etmem melike hanımı beğenirim ama bu teklifte isimi degişmen gerekMelike hanimla 6 ay evli kalacaksin ama önümüzdeki 5 sene sampiyon olmayacagiz
Kabul eder misin
Yönetimin değişmesi şart bir sezonu gözden çıkaracaz artıkicraat lazim
onu da yapan yok
Yargilamak bu iki kelemi düsüyor? Birsey varsa hoca sergio daki gibi kadro disi yapsin.Yürüyün gidin yav. Resmen kabul etmişsiniz kerem bile açıklamasında üstü kapalı doğrulamış olayı
Alıntı yapma hakkı bir tek @Emre Zeytinli ye verilmiştir artıkHaluk Yürekli: "Sosyal medyada bundan sonra benim adımı alıntı yapan ya da kullanan Galatasaray hesaplarının hepsine telif atacağım."
Lovik yedeğe gelir hem sağ hem solu yedekler.Derrick gidiyor peki ama kim sol bek olacak? Digne olmadı, Lovik mi olacak acaba?
As kim olacak ahb? Bir tane alabilsinler de Derrik yerine evvelceLovik yedeğe gelir hem sağ hem solu yedekler.

esref hamamcioglu baskanlik icin ikna edilmeliYönetimin değişmesi şart bir sezonu gözden çıkaracaz artık
10 yıl kaybetmemek için
Kerem + Köhn gidiyorsa Locko alıp geçelim Fransa ligi bek konusunda iyidir biraz tuzlu ama tadı güzel olur.As kim olacak ahb? Bir tane alabilsinler de Derrik yerine evvelce![]()
Hiç mi yokLe Soir sayfasinda öyle birsey bulamadim
Onu demiyorum. Haberleri doğruydu, sallamasyon falan diyenler vardiYargilamak bu iki kelemi düsüyor? Birsey varsa hoca sergio daki gibi kadro disi yapsin.
BansMurat durmaz ortalarda yok bir sey mi oldu ki
forumda yasaklayacagız bu ismiHaluk Yürekli: "Sosyal medyada bundan sonra benim adımı alıntı yapan ya da kullanan Galatasaray hesaplarının hepsine telif atacağım."