Umarım bu aksiyon hızlı alınır, zira 21 ağustos maç çok önemli. Umarım yönetim şaşırtır, Derrick sonrası hemen bir isim iner İstanbul'a.Kerem + Köhn gidiyorsa Locko alıp geçelim Fransa ligi bek konusunda iyidir biraz tuzlu olur tadı güzel kalır.
Umarım bu aksiyon hızlı alınır, zira 21 ağustos maç çok önemli. Umarım yönetim şaşırtır, Derrick sonrası hemen bir isim iner İstanbul'a.Kerem + Köhn gidiyorsa Locko alıp geçelim Fransa ligi bek konusunda iyidir biraz tuzlu olur tadı güzel kalır.
Lovik kim la cins cins isimler cikmis iyiceLovik yedeğe gelir hem sağ hem solu yedekler.
Kuzeyli severimLovik kim la cins cins isimler cikmis iyice
Hy twitter şaklabanlarına saplıyor
Satilmamali@Uğur İz Hayelete para vermişler üstat dünyanın sonu geliyo galiba
Yok haluk değil net.Sen kesinlikle haluksun. Haluk bile kendini böyle savunmaz reis
Doğuştan yedek ismi var adamdaLovik kim la cins cins isimler cikmis iyice
Yaw buna kim para verir? Götten sıkılmış bir haber.@Uğur İz Hayelete para vermişler üstat dünyanın sonu geliyo galiba
Hahaha fblilere alıntı serbest diyor yani heee senin samimiyetine tüküreyim Haluk gel bu forumda da telif at yiyorsaHaluk Yürekli: "Sosyal medyada bundan sonra benim adımı alıntı yapan ya da kullanan Galatasaray hesaplarının hepsine telif atacağım."
Haber dogru ama kendileride üzerine koymus. Hocanin aciklamasindan belli oluyor.Onu demiyorum. Haberleri doğruydu, sallamasyon falan diyenler vardi
Bella Toure, Regulion, Borno Sosa bunlar takımlarının göndermek istediği sol bekler Josh Doig (Sassulo alt ligi), Francis Moura bizimle adı daha önce geçen isimler.Derrick gidiyor peki ama kim sol bek olacak? Digne olmadı, Lovik mi olacak acaba?
Sol bekİlk hangi mevkiye oyuncu alinmali sizce?
Gözukmeyen birine nasıl teklif etmişler zaten anlamadımSatilmamali
Slavia Prag Trömseden almış 19 yaşında solbek, hızlı atletik tekniğide fena değil.Böyle çocukları 2-3 M. a alıp bir kulübe kiralık verip gelişimini takip etmek çok mu zor.![]()
El Hadji Malick Diouf - Oyuncu profili 25/26
El Hadji Malick Diouf, 21, Senegal ➤ West Ham United, 2025'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 28.00 mil. € ➤ * 28 Ara 2004, Ziguinchor, Senegalwww.transfermarkt.com.tr