Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.523
- 66.618
- 5.003
Hy olmasa yine bilmeyeceğiz bunları işte. Gerçek gazeteciler zor bulunuyor. Diğerleri yönetim şakşakçısıYuhhhhh
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hy olmasa yine bilmeyeceğiz bunları işte. Gerçek gazeteciler zor bulunuyor. Diğerleri yönetim şakşakçısıYuhhhhh
Kendileri haksız ama şu an tatildeyse ağır skandal olur.Kendilerine gelen tepkiyi böyle mi hafifletmek istiyorlar?
Beyimiz çok calıstı ya tatili hak ettiHaluk Yürekli: "İbrahim Hatipoğlu şu an tatildeymiş. Futbolun sorumluysa şu an tatilde olmayacak kusura bakmasın."
herife bak bir caçık yemeden tatile gidiyorBen ikinizi birden tasirim.üşenmem sırtımda götürürüm 20m a
İsim vermeyelim telif atacak.H.Y izleyen adam
galatasaraylı degildir
Küfür etti falan diyorlardı en son öğlen küfür etmedi dedi sonra.Meyve veren agac taşlanır
Gerçekse güzel haber değil mi?
İnşallah Almanya'da yapıyordur tatiliniHatipoğlu gerçekten tatilde ise gördüğüm yerde yere indirecek kadar sinirlenmiş durumdayım
Tatildeyse tabi skandal ama bu gün bir anda bunu ortaya atmaları tepki alırken şüpheli.Kendileri haksız ama şu an tatildeyse ağır skandal olur.
Aynı görevdeki Erden Timur gecesini gündüzüne katıp serumlarla transfer görüşmelerine giderken bu yönetici bir yerinin keyfini sürüyor.
Ben ikinizi birden tasirim.

4 yerden teyit ettirdim bunu bir daha bu formayı giyenin bilmem ne yapayım söyleyemiyoruz siz anladınız direkt bu ifadeleri kullandı.Küfür etti falan diyorlardı en son öğlen küfür etmedi dedi sonra.