Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanırım dengeli bek konusunda aklıma en çok yatan oyunculardan biri Tierney. Evet ciddi düşüşte ama Türkiyede kendisi gibi bir sol bek de yok açıkçası

Bence asıl sıkıntı sakatlık geçmişi, çok ciddi sakatlıklar yaşadı peş peşe onun haricinde Tierney sağlıklı kalabilirse bence çok iyi bir aday
O sakatlıklar sonrası perfomans verebileceğini düşünmüyorum. Kristiansen gerek hızı, gerek temposu ile bize daha çok uyar sanki tabi burada yaşı maaşı da az olur diye düşünüyorum. Alabileceklerine inansam en iyi tercih kuşkusuz Locko olurdu.

Cenk özkaçar henüz 24 yaşında valenciaya olivirayı verip bi şekilde alırız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Köhn’e laf etmem hem yok pahasına oynadı hem de 2 katından fazlasına satılıyor.
Derrick için ben de hep pozitif düşündüm, hala kalırsa üzülmem aslında. Lakin bazı soru işaretleri ve eksikleri var idi ki bu doğal, geldiği lig ve yaşı belli idi. Benim sorum aslında daha çok nasıl bir profile gideceğiz, Angelino ve Derrick sonrası burada işte net bir isim der iken soru işaretim bu idi ağabey; profil olarak net bir profil çizemiyoruz galiba sol için.

Ne diyim Kerem keşke yaz döneminin başında bir takımla anlaşıp gitseydi. Gerçekten yönetim tarafından dışarı sızdırılan bir bilgiyle oyuncuya tabiri caiz ise mobbing yapılarak gönderilmesi benim zoruma gitti açıkçası

Ne olursa olsun Kerem 4 senedir başarıyla bu takımın formasını giyiyor. Tüm eksiklerine rağmen oynadığı her dönemde de başarılı oldu. Torrent li saçma sapan sezonda ayakta kalan nadir oyunculardandı üst üste gelen 2 şampiyonlukta da katkısı oldu özellikle skor katkısıyla her zaman iyiydi

Gerçekten gittiyse yolu açık olsun...
Mobbing falan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt