- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Barışı desen seni vururdum zaten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı desen seni vururdum zaten
O sakatlıklar sonrası perfomans verebileceğini düşünmüyorum. Kristiansen gerek hızı, gerek temposu ile bize daha çok uyar sanki tabi burada yaşı maaşı da az olur diye düşünüyorum. Alabileceklerine inansam en iyi tercih kuşkusuz Locko olurdu.Sanırım dengeli bek konusunda aklıma en çok yatan oyunculardan biri Tierney. Evet ciddi düşüşte ama Türkiyede kendisi gibi bir sol bek de yok açıkçası
Bence asıl sıkıntı sakatlık geçmişi, çok ciddi sakatlıklar yaşadı peş peşe onun haricinde Tierney sağlıklı kalabilirse bence çok iyi bir aday
Oooo sen cıvıttın heptenYusuf yazıcı , zeki çelik , cenk özkaçar alınmalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yusuf 4 milyon euro istiyormuş yıllık. O iş yaş.Yusuf yazıcı , zeki çelik , cenk özkaçar alınmalı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spartak Moskova maçlarını izlersin bosver reis.Kerem ve kohn maaslari çok iyi . Kerem maaşına bu kadar asist gol yapacak isim var mı bilmem
Yusuf 4 milyon euro istiyormuş yıllık. O iş yaş.
Bilgi mi var bilmediğimiz.Kerem+Köhn 20m Euro verseler ok musunuz?
Eylul 1 de kimseye gidemeyince 1 milyona gelir gelecekse haddini bilipYusuf 4 milyon euro istiyormuş yıllık. O iş yaş.
Locko işi olur mu sizce.Bakalım bu sefer devre arasında göndermeye çalışacağımız sol bekimiz kim olacak.
Mendy falan alsak yeter mi acaba hocamıza
15 milyon euro verirsek olur.Locko işi olur mu sizce.

Derrick için ben de hep pozitif düşündüm, hala kalırsa üzülmem aslında. Lakin bazı soru işaretleri ve eksikleri var idi ki bu doğal, geldiği lig ve yaşı belli idi. Benim sorum aslında daha çok nasıl bir profile gideceğiz, Angelino ve Derrick sonrası burada işte net bir isim der iken soru işaretim bu idi ağabey; profil olarak net bir profil çizemiyoruz galiba sol için.Köhn’e laf etmem hem yok pahasına oynadı hem de 2 katından fazlasına satılıyor.
Mobbing falan yokNe diyim Kerem keşke yaz döneminin başında bir takımla anlaşıp gitseydi. Gerçekten yönetim tarafından dışarı sızdırılan bir bilgiyle oyuncuya tabiri caiz ise mobbing yapılarak gönderilmesi benim zoruma gitti açıkçası
Ne olursa olsun Kerem 4 senedir başarıyla bu takımın formasını giyiyor. Tüm eksiklerine rağmen oynadığı her dönemde de başarılı oldu. Torrent li saçma sapan sezonda ayakta kalan nadir oyunculardandı üst üste gelen 2 şampiyonlukta da katkısı oldu özellikle skor katkısıyla her zaman iyiydi
Gerçekten gittiyse yolu açık olsun...