- 26 Ocak 2021
- 41.058
- 40.309
- 3.078
Bir miktar para vererek birini alabiliyorsun diye biliyorum ama emin değilimNasıl yapılıyor ki o

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir miktar para vererek birini alabiliyorsun diye biliyorum ama emin değilimNasıl yapılıyor ki o

Ortada Galatasaray ın da 2 futbolcunun da çok para kazanacağı bir teklif var. O yüzden bu düşünmenin çok da uzun süreceğini zannetmiyorumDüşünmek için fazla uzun bir süre 2 gun neyi düşünecen la ya gidecen , ya kalacan iste hadi tart bunu 5 saat olsun 2 gun ne
Sırtımızda taşımak dehlemek vb. Bes de bir skor oluyorMaradonada dünya kupası gördü hocalığını gördük denizcim. Oynanan oyun ortada. Ben skor taraftarı değilim. Rekorlar filan hikaye. İsmailde 100 puan topladı nerdeyse
Bak yedin leş takımdan 5 i oturdun asagiya
Güzel bir şeymiş, kullanalım bunuBir miktar para vererek birini alabiliyorsun diye biliyorum ama emin değilim![]()

Gitmek isteme olayı yok kardeşim kerem zorla itibarsızlaştırılarak basına haber sızdırılarak bezdirilerek gönderiliyor ve adam gitmek istemediği için başına dün yaşanan olaylar geldiPara her türlü sorunu çözer.
Köhn de Kerem de 5 sene daha Galatasaray da kalsalar böyle bir para kazamazlar. O yüzden gitmek istemelerine çok da şaşırmıyorum
Spartak moscow kardeş kulüp ilan edilsin. Bundan sonra 2.kulubumuzBarış veya Davinson satışından korkuyordum, Kerem-Köhn’den bu kadar para gelirse belki bunları satmaktan vazgeçerler.
Yada Ömer BayramFatih Hocam ve Arsene Wenger halan çalışsaydı Köhn'ün satışı sonrası Tierney uçakta buraya geliyor olurdu.
Aynen aynenYada Ömer Bayram

Görünen köy uzakta değildir. Bir facia daha yasatamaz oyle bu takıma sacmaliklariyla. Bu arada Inter görmüş demissin. Doğru o sezon şampiyonluğumuzu yiyip intere gitmişti haklisinAynen hocam bes yedik sil baştan başlamak lazım.
Sırtımızda taşımak dehlemek vb
Yeni avatarım tanıdık geldimi yorum alayımGüzel bir şeymiş, kullanalım bunu![]()
Senin asıl şundan haberin var mı?Yeni avatarım tanıdık geldimi yorum alayım

Daha geleli yarim sezon oldu ne taraftarindan etkilenecekte komple düşecek.Maça girdin mi maça odaklanirsin aklina bile gelmez.Hadi onu geçtim boey bireysel antrenör ile calisti ve zaten dogal fiziksel yetenefi var.Bariş dedigin adamda ilk sene cok laf edildi taraftar tarafindan.Özel antrenör ile calisti gelisti.Benim dedigime cikiyor barisada laf edildi sonuc takmadi kendini geliştirdi.Her mesaji okumuyor topçular.O zaman asgari ücrete çalisan call center calişanlari intihar eder o mantikla her gün küfür yiyorlar telefonda.O antrenmanlarla barışın geldiği seviye ortada boey bizden bayern yaptı, sanchez tekrardan saygın stoper oldu. Kohn'de ki düşüşü biraz taraftarda mi bulsak acaba, her maç sonrası linç edilen oyuncu nasıl o ilk geldiği dönemde ki ozguvenini koruyabilir ki.
Bes bir skordur . Hangi sacmalik skora göre mi sacmalik hocamizin ki. Bir skorda siliyorsunuz ama onlarca galibiyet i ben skor taraftarı değilim deyip geçiyorsunuz. Zaten iyi oyunda önemli olan skor kotu oyunda önemli olan oyun olur siz pusudakilere . Oyuncu gelir ağzına gelen söylenir aynı oyuncu sonra 11 e yazılır. Milli takıma falan seçilir. Alintilaninca alintilayana hakaret edilirGörünen köy uzakta değildir. Bir facia daha yasatamaz oyle bu takıma sacmaliklariyla. Bu arada Inter görmüş demissin. Doğru o sezon şampiyonluğumuzu yiyip intere gitmişti haklisin