Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen hocam bes yedik sil baştan başlamak lazım.
Maradonada dünya kupası gördü hocalığını gördük denizcim. Oynanan oyun ortada. Ben skor taraftarı değilim. Rekorlar filan hikaye. İsmailde 100 puan topladı nerdeyse

Bak yedin leş takımdan 5 i oturdun asagiya
Sırtımızda taşımak dehlemek vb. Bes de bir skor oluyor 🙂 asıl siz skor taraftarısiniz

Fatih Hocam ve Arsene Wenger halen çalışsaydı Köhn'ün satışı sonrası Tierney uçakta buraya geliyor olurdu.

23 e anlaşalım . Yerine gelecekler de 25 üstü olmasin az maaş ve genç olunca her türlü satış oluyor. Sadece oyuncu değil falan denecek bir süre gelecek adamlar buna bir sure göğüs gerecek 🙂🙂

Para her türlü sorunu çözer.

Köhn de Kerem de 5 sene daha Galatasaray da kalsalar böyle bir para kazamazlar. O yüzden gitmek istemelerine çok da şaşırmıyorum
Gitmek isteme olayı yok kardeşim kerem zorla itibarsızlaştırılarak basına haber sızdırılarak bezdirilerek gönderiliyor ve adam gitmek istemediği için başına dün yaşanan olaylar geldi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kerem, Köln, Abdülkerim veya Zaha hepsi gidebilir, Galatasaray kazandığı sürece hiçbir sorun yok benim için. Asıl sorun şu bu yönetim bu oyuncuların yerini ne kadar doldurabilecek?

Aynen hocam bes yedik sil baştan başlamak lazım.

Sırtımızda taşımak dehlemek vb
Görünen köy uzakta değildir. Bir facia daha yasatamaz oyle bu takıma sacmaliklariyla. Bu arada Inter görmüş demissin. Doğru o sezon şampiyonluğumuzu yiyip intere gitmişti haklisin

Yeni avatarım tanıdık geldimi yorum alayım
Senin asıl şundan haberin var mı?

1723069069439.webp

:asd::asd::asd:

Normalde yerlilere farklı gözle bakmak lazım ama ben hem kerem hen abdulkerimin bizdeki misyonlarini doldurdugunu düşünüyorum bundan sonra 2 taraf için de sıkıntılar oluşabilir..Moskova'nın köhn kerem teklifi gayet kabul edilebilir düzeyde ama ben keremin bu transferi kabul edeceğini sanmıyorum ..

Kerem gidince sahada isyan eden adam kalmayacak.

Açıkçası dün kızgınlıkla yaptığı hareketi yada küfürü diyeyim çok yakışıksız bulup gitsin dedim ama sonra geçen 4 sene geldi aklıma.

Mobbing yaparak bu çocuğu göndermeye çalışmak resmen bu. Gerçekten bizim bu yönetim olduğunu iddia eden işi gücü arkadan dolanmak olan sözde yönetici ve köstebeklerden derhal kurtulmamız lazım.

Kalması gereken Kerem

O antrenmanlarla barışın geldiği seviye ortada boey bizden bayern yaptı, sanchez tekrardan saygın stoper oldu. Kohn'de ki düşüşü biraz taraftarda mi bulsak acaba, her maç sonrası linç edilen oyuncu nasıl o ilk geldiği dönemde ki ozguvenini koruyabilir ki.
Daha geleli yarim sezon oldu ne taraftarindan etkilenecekte komple düşecek.Maça girdin mi maça odaklanirsin aklina bile gelmez.Hadi onu geçtim boey bireysel antrenör ile calisti ve zaten dogal fiziksel yetenefi var.Bariş dedigin adamda ilk sene cok laf edildi taraftar tarafindan.Özel antrenör ile calisti gelisti.Benim dedigime cikiyor barisada laf edildi sonuc takmadi kendini geliştirdi.Her mesaji okumuyor topçular.O zaman asgari ücrete çalisan call center calişanlari intihar eder o mantikla her gün küfür yiyorlar telefonda.

Görünen köy uzakta değildir. Bir facia daha yasatamaz oyle bu takıma sacmaliklariyla. Bu arada Inter görmüş demissin. Doğru o sezon şampiyonluğumuzu yiyip intere gitmişti haklisin
Bes bir skordur . Hangi sacmalik skora göre mi sacmalik hocamizin ki. Bir skorda siliyorsunuz ama onlarca galibiyet i ben skor taraftarı değilim deyip geçiyorsunuz. Zaten iyi oyunda önemli olan skor kotu oyunda önemli olan oyun olur siz pusudakilere . Oyuncu gelir ağzına gelen söylenir aynı oyuncu sonra 11 e yazılır. Milli takıma falan seçilir. Alintilaninca alintilayana hakaret edilir🙂🙂 sizin ve sizin gibilerin bakış acılarına alıştık. Ama sizin gibi bakmadık ca oyuncu kazandik hoca kazandik daha da kazanacağız hayirlisiyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt