Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.052
- 39.839
- 2.953
Depresyonda, keronun durumu yuzunden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Depresyonda, keronun durumu yuzunden
Yasak yok ama oradan oyuncu alamıyorlar. İliç transferi de bitti denirken olmadı mesela.@Yunus Can DUBLEN r.tas bu arada yasak kisminda emin misin ? Zenit bir ara İtalya'da oynayan bir topcuyu istiyordu İlicti sanırım hatta onu alırlarsa wendeli salacaklar muhabbeti vardı .. Son günlerde mi çıktı bu karar
bi de ben depresyona sokcam onuDepresyonda, keronun durumu yuzunden
hala tam olarak anlayamadımOlabilir de bahsetmek istediğim husus farklı niye keremi alıyorlar kısmında değilim taraftar olarak yüzeysel baktığımız belirtmek istedim
Palasta'ki zahaÖrnek var mı hojam
G.Sarayi istisnasiz herkes övdu, umarim beklentileri karṣilarMoskova taraftarı kerem için heyecanlanmıştır.. Adamın istatistiklerine bakip 2-3 videosunu izleseler yeter zaten..Böyle bir herifi 12-13 milyon civarına getirecekler yasi 25 biz oradan aynı yaştaki Wendelli isteyince 25-30 milyon çekiyorlar ki kerem kadar istikrarlı skor katkısı var mıdır muamma ..
Bizim için de kerem düşüş dönemine girmiş sorunlu bir oyuncu gibi görünüyor .. Aslında çoğumuzun transferde yanildigi nokta da bu hatta yönetim bazında da .. Yani oyuncular sadece yüzeysel olarak değerlendirilip transfer ediliyor .. Dalga geçiyoruz ama ülkede scout işi Sinan Enginin Shamar Nicholson analizi gibi genel olarak ..
Biz Morutan ve Cicaldau için heyecan yaparken Rumen bir gazeteci ikisinin de Avrupa'da yapamayacağını söylemişti adamlar işin içinde biz 2 videoyla mest oluyoruz topçulara.. Aslında hadsizlik bizimki herif kaç senedir takip etmiş oyuncuları buna göre bir çıkarım yapıyor ama biz üstün zekalı olduğumuz için 2 videoyla ondan daha iyi anlıyoruz topcudan :d
Dediğim gibi Spartak Moskova tarafı çoğumuzun gözden çıkardığı kerem için yanıp tutusuyordur şu an maalesef aynı olay bizim transferlerde de oluyor muhtemelen Riosu falan alsak kazara 20ye herifler bayram edecekti
nerede o günlerKerem’i göndeririz 1 sene sonra lağım forma içinde görür bol bol küfrederiz.
Jeke macinda basladi ufaktan sövmeler ne 5-6 maciacaba barış tam olarak ne zaman keremin kaderini yaşar
5 maç 6 maç geçen formsuzluk yeter buna
ondan sonra zaten yeterince skot yapamıyor diye suyun öte yakasının milli takım dönemi argümanlarına ne zaman galatasaray taraftarı sarılır
Yok tahmin ettim sadece ambargo var ya o yüzden olasalık üstüne konuştum bir bilgi dahilinde yazmadım@Yunus Can DUBLEN r.tas bu arada yasak kisminda emin misin ? Zenit bir ara İtalya'da oynayan bir topcuyu istiyordu İlicti sanırım hatta onu alırlarsa wendeli salacaklar muhabbeti vardı .. Son günlerde mi çıktı bu karar
evet de nasıl olacak ? Transfer olarak sordum ben yaPalasta'ki zaha
Gardi veya baska bi menajerin eline bakacagiz rts nasil olcak baskaevet de nasıl olacak ? Transfer olarak sordum ben ya![]()
maximin başka soru.Haberleri ben çıkarmadım ama hangi oyuncu oralarda aldıgı paralara buaralara gelmiş ki aynısını verelim. Ziyech oraya gidince 2.7 mi alacak