Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Yunus Can DUBLEN r.tas bu arada yasak kisminda emin misin ? Zenit bir ara İtalya'da oynayan bir topcuyu istiyordu İlicti sanırım hatta onu alırlarsa wendeli salacaklar muhabbeti vardı .. Son günlerde mi çıktı bu karar
Yasak yok ama oradan oyuncu alamıyorlar. İliç transferi de bitti denirken olmadı mesela.

Keremin gitmesini istiyorum bende artık çok bir verim alamayız ama gönderliş biçimi vs dönen olayları görünce oyuncuyu araya verdirdiler artık kalsada verim vermez gibi

Yönetici müsvettelerinin istifasını bekleyeceğim her gün …

Moskova taraftarı kerem için heyecanlanmıştır.. Adamın istatistiklerine bakip 2-3 videosunu izleseler yeter zaten..Böyle bir herifi 12-13 milyon civarına getirecekler yasi 25 biz oradan aynı yaştaki Wendelli isteyince 25-30 milyon çekiyorlar ki kerem kadar istikrarlı skor katkısı var mıdır muamma ..
Bizim için de kerem düşüş dönemine girmiş sorunlu bir oyuncu gibi görünüyor .. Aslında çoğumuzun transferde yanildigi nokta da bu hatta yönetim bazında da .. Yani oyuncular sadece yüzeysel olarak değerlendirilip transfer ediliyor .. Dalga geçiyoruz ama ülkede scout işi Sinan Enginin Shamar Nicholson analizi gibi genel olarak ..
Biz Morutan ve Cicaldau için heyecan yaparken Rumen bir gazeteci ikisinin de Avrupa'da yapamayacağını söylemişti adamlar işin içinde biz 2 videoyla mest oluyoruz topçulara.. Aslında hadsizlik bizimki herif kaç senedir takip etmiş oyuncuları buna göre bir çıkarım yapıyor ama biz üstün zekalı olduğumuz için 2 videoyla ondan daha iyi anlıyoruz topcudan :d
Dediğim gibi Spartak Moskova tarafı çoğumuzun gözden çıkardığı kerem için yanıp tutusuyordur şu an maalesef aynı olay bizim transferlerde de oluyor muhtemelen Riosu falan alsak kazara 20ye herifler bayram edecekti
G.Sarayi istisnasiz herkes övdu, umarim beklentileri karṣilar

Kerem’i göndeririz 1 sene sonra lağım forma içinde görür bol bol küfrederiz.

acaba barış tam olarak ne zaman keremin kaderini yaşar

5 maç 6 maç geçen formsuzluk yeter buna

ondan sonra zaten yeterince skot yapamıyor diye suyun öte yakasının milli takım dönemi argümanlarına ne zaman galatasaray taraftarı sarılır
Jeke macinda basladi ufaktan sövmeler ne 5-6 maci

Hatay macinda kötu oynasin yeter

Egitilmez cimbom taraftari satar 1 macta

@Yunus Can DUBLEN r.tas bu arada yasak kisminda emin misin ? Zenit bir ara İtalya'da oynayan bir topcuyu istiyordu İlicti sanırım hatta onu alırlarsa wendeli salacaklar muhabbeti vardı .. Son günlerde mi çıktı bu karar
Yok tahmin ettim sadece ambargo var ya o yüzden olasalık üstüne konuştum bir bilgi dahilinde yazmadım :)

Haberleri ben çıkarmadım ama hangi oyuncu oralarda aldıgı paralara buaralara gelmiş ki aynısını verelim. Ziyech oraya gidince 2.7 mi alacak
maximin başka soru.
12 olmaz 7 olur 2,85 milyon eurodan çıkıp da bu paralara girende akıl yoktur.
Ayrıca her sene çaycı hüseyinin ölmesi yada ronaldinho galatasarayda haberinden bir farkı yok. Maabattan sallama haberler hakkında kendimizi yormayalım.
Talisca takımında kalmaktan da arabistanda oynamaktan da gayet mutlu, takımı da kalmasından mutlu. Futbol oynadığı ülkeyi terketmesi için bir sebeb bulunmamakta

Galatasaray’da yönetici olmak ne güzel transfer döneminde tatil yapıyorsun bir elinde kokteyl bir elinde puro keyfine bak Hatipoğlu

Kerem is the best player of our squad, the fact that we want sell him is a nightmare

Moscow will get a great player…

IMG_3515.webp

Satmadan niye almıyoruz.

Önce alın sonra satıp lisansını çıkartın gerekirse.

Çok saçma işler. Eksik olduğu bilinince bu sefer futbolcu senelik +1 fazla isteyecek, kulübü de 5-10 daha fazla.

Transferi de mi biz öğreteceğiz. Arz/talep vs de biz öğretelim Hatip ve Cenker'e.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt