Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha yarin da ilk11 baslamazsa gider bence, kero gidecekse ve 11 baslarsa ozaman okan hocaya agir konusurum

Sonuc yarin bay sol ziyeh sag acik olur

Kero ve zahayi yolcu ederiz, yunus kalir ve kör topal 1 acik daha alir kaosa dogru yol aliriz

Zaha’nin bizde yillik ücreti kap’a göre 2.330.000 imza parasi (3 yila bölünce 780 bin)

4.350.000 euro da yillik maas

Imza parasi ile 5.130.000 euro

Ayrica birde sponsor ücreti oldugunu söyledi erden timur altayli’nin program da yani toplam 7.5 milyon oldugunu aciklamisti

9 milyon’a kiralik giderse maasini biz ödeyecegimiz icin 2 milyon kar etmis oluyoruz

Bu 2 milyon euro’ya deger mi

Bence degmez

Oyuncu’yu bonservisi ile satmak daha mantikli,piyasasi olan bir oyuncu zaha yeter ki oyuncu ikna olsun gitmeye

O 9 milyon ama brüt olmayacak mi?

kısa sürede bu yönetimin istediği bi oyuncuyu alması zor ya.

menajer önerilerinden yürürüz o bile zamana yayılır.

Köhn giderse young boys maçına beksiz çıkma ihtimalimiz %99 (duboşu saymıyorum)

jelert geçer belki
Jelert-Kaan olur o halde

Raziyim, köhnü bidaha 7-8e kimse almaz satmaliyiz

Ferdi kalmaz artik. Iyi oldugu gittigi. Bunun yerini dolduramazlar kolay kolay

Ferdi fenerin her şeyiydi. Ne kadar para verirlerse versinler çok büyük güç kaybı olacak. Yerine 20 milyon harcayıp transfer yapmak zorundalar. O paraya iyi oyuncu belki bulursun ama Ferdi kadar katkı vereceğini zannetmiyorum. Evet defansif hataları olabiliyor ama konsantre olduğu zaman defansif açıdan da çok etkili bir oyuncu bana göre. Dani Alvesin de defansif zaafiyeti vardı ancak mevkisinin en iyisiydi. Defansif zaafiyeti olmayan bek sayılıdır. Örneğin Ferland Mendy ve Bissaka aklıma ilk gelenler. Bu oyuncuların da ofansif zaafiyeti var.

futbolun patronu adaya gitmiştir yine

1723108904691.webp

Bu adamla bu adam nasıl aynı kişi olabiliyor :) Yeşilçamın figüranı bile şimdikileri donunda sallar.

Fener direk ferdi yi sattığı an hiç çingene pazarlığı yapmadan 12 13 m ye lockoyu alır sonra onu da satar benzer fiyata

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt