Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
beyler bi anlık öfkeyle kendimi acura bağladım kusura bakmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ligin 1 haftasinda mi hersey belli oluyor kemal bey yapmayinYarin koca sezonun kaderi belli olacak gibi gözüküyor ben böyle bir dönem hatirlamiyorum
Sosyal medyada ki yazilanlar, bizim forum bile o konuda ikiye bölünmüs. Oynayamaz burada artik, gitmeli.
Herifin Ergen olduğunu kabullenmek gerek heis gerçekler diye bir şey var yani. Dünya üzerinde bunun yaşamadıgını yasamayan topçumu var Messiyi bile ıslıklardılar pariste. CL den elendikten sonra lig maçinda ki o kucuk kısım falanda degil baya %60-70 idi stadın.
Telles ve nagatomo dışında çok tırt bir rotasyonSon on yılda sol bek oyuncularımız
12-13 Hakan Balta
13-14 Alex Telles
14-15 Alex Telles
15-16 Lionel Carole
16-17 Lionel Carole
17-18 nagatomo
18-19 nagatomo
19-20 sarrachi
20-21 ömer bayram
21-22 aanholt
22-23 kazımcan/adekugbe
23-24 angelinho/kohn
24-25?
Dikkat ettimde 2dir alanya yaziyon rts. Alanyaya özel kinin mi var? Zira yarin ki rakibimiz hatay
Sen dün mıh yiyip bugün nasıl döndün knkbeyler bi anlık öfkeyle kendimi acura bağladım kusura bakmayın

Babel ömer bayram kanatlarından sonra bir maç kerem oyuna girmişti dikine oynuyor diye herkes aşık olmuştu o gün. Ama taraftar o günleri özlüyor sanırımGit bakalim moskovada bulabilecekmisin
Burdaki havayi civayi adami iki gunde hapsederler klubeye ordada ayagina aldigin her topu dikine kullan bakalim sonucta neler oluyor
keremin kararı bekleniyorNe anlatıyorsunuz olm yine
Tatava yapmayın gelişmeleri yazın
Kerem-Köhn- Sergio satış
Locko- 6 numara- yedek sol bek alış
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY