Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ne ayak bu? Lisansı çıkmış, önceden var mıydı acaba?

Kerem olayı yine nasıl taraftara bağlandı anlamadım

Tuhaf bişey

Bi maçta ufak bi kesimce yuhalandı diye çok büyük ayıp edilmiş numarası yapmayı bırakmak lazım
bayılıyorlar her konuda taraftarı suçlu bulmayı. yuhalanma yanlış dedi herkes zaten kereme destek verdi o konuda taraftar ama kendisi şımarıklık yapmaya trip atmaya aylarca son hızla devam etti. gideceğim diye tutturması ayrı şımarıklık, gidiyorsan kulüp bul git sen kimsin

out;

kerem
köhn
sergio
cicaldau
apokerim

in;

nuno santos
nanasi
locko
rabiot
theate

Ne ayak bu? Lisansı çıkmış, önceden var mıydı acaba?
Gurbetçilerin oluyor böyle kayıtı diye biliyorum

bayılıyorlar her konuda taraftarı suçlu bulmayı. yuhalanma yanlış dedi herkes zaten kereme destek verdi o konuda taraftar ama kendisi şımarıklık yapmaya trip atmaya aylarca son hızla devam etti. gideceğim diye tutturması ayrı şımarıklık, gidiyorsan kulüp bul git sen kimsin

Gitmek istemesinde sorun yok da 50 kere veda etti alan çıkmayınca yine hop diye formaya kondu ilk maçta oyundan çıkınca olay çıkardı. Sonra yönetim yollamak istiyor, taraftar ayıp ediyor o yüzden falan diyenler çıkıyor. Tuhaf tuhaf şeyler

inşallah bu toplantı sonrası en azından kendisine edilen hakaretlere artık dayanamayan cenk ve metin öztürk istiva kararı çıkar

Gitmek istemesinde sorun yok da 50 kere veda etti alan çıkmayınca yine hop diye formaya kondu ilk maçta oyundan çıkınca olay çıkardı. Sonra yönetim yollamak istiyor, taraftar ayıp ediyor o yüzden falan diyenler çıkıyor. Tuhaf tuhaf şeyler
aşırı şımarık bir adam. bundaki kapris dünya yıldızı icardi'de yok. barış bu konuda çok terbiyeli,helal olsun keza berkan da

beyler bilmem katılır mısınız kerem giderse zaha kalmalı

zaha kalırsa nanasi alınsın zaten barış da var nanasi bi yandan merkezi de yedekler

zaha da giderse nuno santosla beraber nanasi

ama önceliğim keremi gönderip zahayı tutmak olur, hazır hoca da zahayla aramda bişey yok konuştuk anlaştık dedi

5 mi 6 kişimi ne istifa ederse yönetimlerin düştügü doğrumu bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt