Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan kendini iyi hissediyor diyorlardı demek ki o da yalanmış.
En az 10-12 sene magarasi varOscar dorley daha önce fenere de cakmis kadikoy de
Savaş Çorlu'nun sabah 11'ine yoktu ama son 11'ine baktım tekrardan koymuş.Şu haber neyseki mehmet özcanın yoksa sinkaflı şeyler söylecektim
2 yerli gönderip 0 yerli aldin haa? Yedekten ibo ve durmasin mi girecek?out;
kerem
köhn
sergio
cicaldau
apokerim
in;
nuno santos
nanasi
locko
rabiot
theate
Bütün sürec dedigim GSe geldiginden beri. Foruma giriyorum devre arasi yine bütün boklama ona. Baktigin zaman kötüde oynamadi, icardi ve kendi attigi ofsayt golü tek girdigimiz pozisyonlar macta. Tepki göstermesinde anormalik yok kazanmak isteyen hirsli oyuncu. Fener macinda rakibin yaptigi saygiziiklari karsilik veren nadir oyuncularimizdan bitanesi. Yenilgiyi kabullenmeyen bi karakter. Ters olan bu olayda dedigin gibi leak olmasi. Ona gelince öyle bi haber yapiliyoki iki kel olmus yargi sanki, hemde küfür edercesine. Resmen taraftarin önüne atiliyor. Diyorsun taraftala arasinda sorun yok. Son hatalar oynamayi birakti. Oraya kadar golleri asisteri vardi ki attigi serbest vurusla kurtardigi mac vardi. Ondan sonra oynamayi birakti. Tabiki elestiri olacak her zaman her yerde ama yapici olmali.E tamam bütün süreç dediğin ztn bjk maçı. Devre arası bütün eleştirileri o yiyo lafını anlamadım mertens de oyundan çıktı. Kaldı ki keremin sarı kartı vardı ve yerine giren onun gibi milli takımdan dönen Barıştı. Yani ortada tepki koyacağı bişey olmaması lazım. Bi de bu olayın leak etmesi yanlış ama ilk defa olmuyor, Gomis de Sergio da lalelik yapıp haber olmuşlardı. Büyütülecek bişey değil bence de ama olayı Keremden alıp başka yere bağlamaya çalışmak da hayli abes geliyor.
yerli işini de scoutlar çözsün aral şimşir berkay yılmaz cart curt var birileri2 yerli gönderip 0 yerli aldin haa? Yedekten ibo ve durmasin mi girecek?
Kulupte iṣ çözen kimse yok malesef, ya topcular kendilerini bize transfer ediyor yada menajerler getiriyoryerli işini de scoutlar çözsün aral şimşir berkay yılmaz cart curt var birileri
Sağ bek Jelert sol bek Victor Kristiansen Kopenhag'ın çocuklarını topluyoruz.
HahahhahahahahhaIsmime ne oldu
Ismime ne oldu
sevgili yener,Sara nın müthiş ara paslarını görünce millet defans arkasına koşacak adam yokmu deyip Keremi arayacak. Tam lazım olduğu sezon bu sezondu..
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi