Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kristiansen gelirse ilginç olur Sanchez'i seneye satarsak yerine 1 Kopenhaglı daha koyalım. :asd:

Jelert(Kopenhag) - Sanchez - Nelsson(Kopenhag) - Kristiansen(Kopenhag)​

Senin isminin degisme hızı

IMG_3448.webp

E tamam bütün süreç dediğin ztn bjk maçı. Devre arası bütün eleştirileri o yiyo lafını anlamadım mertens de oyundan çıktı. Kaldı ki keremin sarı kartı vardı ve yerine giren onun gibi milli takımdan dönen Barıştı. Yani ortada tepki koyacağı bişey olmaması lazım. Bi de bu olayın leak etmesi yanlış ama ilk defa olmuyor, Gomis de Sergio da lalelik yapıp haber olmuşlardı. Büyütülecek bişey değil bence de ama olayı Keremden alıp başka yere bağlamaya çalışmak da hayli abes geliyor.
Bütün sürec dedigim GSe geldiginden beri. Foruma giriyorum devre arasi yine bütün boklama ona. Baktigin zaman kötüde oynamadi, icardi ve kendi attigi ofsayt golü tek girdigimiz pozisyonlar macta. Tepki göstermesinde anormalik yok kazanmak isteyen hirsli oyuncu. Fener macinda rakibin yaptigi saygiziiklari karsilik veren nadir oyuncularimizdan bitanesi. Yenilgiyi kabullenmeyen bi karakter. Ters olan bu olayda dedigin gibi leak olmasi. Ona gelince öyle bi haber yapiliyoki iki kel olmus yargi sanki, hemde küfür edercesine. Resmen taraftarin önüne atiliyor. Diyorsun taraftala arasinda sorun yok. Son hatalar oynamayi birakti. Oraya kadar golleri asisteri vardi ki attigi serbest vurusla kurtardigi mac vardi. Ondan sonra oynamayi birakti. Tabiki elestiri olacak her zaman her yerde ama yapici olmali.

Şükürler olsun ki takımın en çok skor katkısı veren kaptanını iki taraftar kendi egolarını tatmin etsin mutlu olsun diye göndermiyoruz

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sara nın müthiş ara paslarını görünce millet defans arkasına koşacak adam yokmu deyip Keremi arayacak. Tam lazım olduğu sezon bu sezondu..

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sevgili yener,

kendi basliginda ozellikle vurguladigim -sara nin oncelikli olarak bold ihya edecegi isim : icardi .
hoca dan beklentim bu minvalde bir hot line. diger turlu rutin orta saha varyasyonlari olacaktir. bu da benim bu oyuncu dan ilk bekledigim oncelik degil.

@Taha Tekler , sevgili taha, bahsini ettigin *oscar > oscar dorley . yillardir o ligden disari cikamadi. kanimca aradigimiz tipoloji daha farkli ve kalite skalasi daha yuksek olmali .

saygi ve selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt