Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İzleyenler defansı kötü diyor yalnız, kararsız kaldım
Kristiansen daha önce de gündeme gelmişti maçlarına bakmıştık Kopenhag'dayken. Trabzon maçlarında dikkat çekmişti. Gayet iyiydi orada. tam tersi hücumu sorunluydu diye kalmış aklımda.

sevgili yener,

kendi basliginda ozellikle vurguladigim -sara nin oncelikli olarak bold ihya edecegi isim : icardi .
hoca dan beklentim bu minvalde bir hot line. diger turlu rutin orta saha varyasyonlari olacaktir. bu da benim bu oyuncu dan ilk bekledigim oncelik degil.

@Taha Tekler , sevgili taha, bahsini ettigin *oscar > oscar dorley . yillardir o ligden disari cikamadi. kanimca aradigimiz tipoloji daha farkli ve kalite skalasi daha yuksek olmali .

saygi ve selamlar.
üstadım sara batshuayi için ilaç olmaz mı

D501E1A9-B959-4763-8F25-81B5BE1F7ABF.webp

lan anadolu takımlarını yenmek için ilkay mı alınır arkadaş.

google'a GS yazınca 1. sırada goldman sachs, fb yazınca facebook çıkıyor. Bu bjknin büyüklüğünü gösterir mi

Keramettin bir haftalık tatile çıktı ve şu an Igdir da bulunduğu için görevini bizzat ben üstlendim

Muslera
Jelert Sanchez Nelsson Locko
Torreira
Barış İlkay Sara Zaha
Icardi

üstadım sara batshuayi için ilaç olmaz mı
eniscim elbette olur. ancak takdir edersen ki ; icardi formsuz da olsa yarim ayakta olsa her turlu 11 cikacak . hoca nin *malesef kesecek aurasi mi dersin, otoritesi mi dersin, bunlardan mutevellit - super yildiz ismi yedege cekecek risk'e (tum sezona sirayet edebilir diye,olasi tavir vs) girecegini beklemiyorum. gecen 2 sezonda da garanti yoldan ilerledi.

batsh'unun sure aldigi anlarda sara sahadayken pozitif etki tepki babinda cok ilginc varyasyonlar gormemiz olasi... yeterki hoca sara'yi dogru,efektif ve verimlli oynatmanin yollarini iyi etud etsin. gerisi gelecektir oyuncu dolayli.

saygi ve selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt