Kristiansen daha önce de gündeme gelmişti maçlarına bakmıştık Kopenhag'dayken. Trabzon maçlarında dikkat çekmişti. Gayet iyiydi orada. tam tersi hücumu sorunluydu diye kalmış aklımda.İzleyenler defansı kötü diyor yalnız, kararsız kaldım
Kristiansen daha önce de gündeme gelmişti maçlarına bakmıştık Kopenhag'dayken. Trabzon maçlarında dikkat çekmişti. Gayet iyiydi orada. tam tersi hücumu sorunluydu diye kalmış aklımda.İzleyenler defansı kötü diyor yalnız, kararsız kaldım
Hoca defans yapmayan oyuncu sevmez
Jelert ile sara oynamazsa hocamıza sinkafli şeyler söyleyecegimSavaş Çorlu'nun sabah 11'ine yoktu ama son 11'ine baktım tekrardan koymuş.
üstadım sara batshuayi için ilaç olmaz mısevgili yener,
kendi basliginda ozellikle vurguladigim -sara nin oncelikli olarak bold ihya edecegi isim : icardi .
hoca dan beklentim bu minvalde bir hot line. diger turlu rutin orta saha varyasyonlari olacaktir. bu da benim bu oyuncu dan ilk bekledigim oncelik degil.
@Taha Tekler , sevgili taha, bahsini ettigin *oscar > oscar dorley . yillardir o ligden disari cikamadi. kanimca aradigimiz tipoloji daha farkli ve kalite skalasi daha yuksek olmali .
saygi ve selamlar.
Sara banko oynar ama Jelert pek mümkün değil geniş listede olur.Jelert ile sara oynamazsa hocamıza sinkafli şeyler söyleyecegim
Kaan kendini iyi hissediyor diyorlardı demek ki o da yalanmış.
naberlan anadolu takımlarını yenmek için ilkay mı alınır arkadaş.
sağol canım senden naber
skor beklentim kgvar 1-1 2-1 1-2sağol canım senden naber
mısır fas maçına 0 girsek mi ne dersin
11 olması şartSara banko oynar ama Jelert pek mümkün değil geniş listede olur.
Ilk 11 olmayip yedeklerde olursa bende agir konusacagimJelert ile sara oynamazsa hocamıza sinkafli şeyler söyleyecegim
eniscim elbette olur. ancak takdir edersen ki ; icardi formsuz da olsa yarim ayakta olsa her turlu 11 cikacak . hoca nin *malesef kesecek aurasi mi dersin, otoritesi mi dersin, bunlardan mutevellit - super yildiz ismi yedege cekecek risk'e (tum sezona sirayet edebilir diye,olasi tavir vs) girecegini beklemiyorum. gecen 2 sezonda da garanti yoldan ilerledi.üstadım sara batshuayi için ilaç olmaz mı