Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olağan üstü toplantının gündemi ; noluyor kardeşim ne bu tantana ne güzel tatil yapıyorduk bu yaz sıcağında kim uğraşacak Galatasaray ile 😡

Barışın orta sahaya daha yakın olduğu, zahanın da kaleye daha yakın olduğu asimetrik bir düzen de olabilir. Daha çok özgürlük tanıyacağımız orta sahayı da barışın kanadına yakın dizebiliriz. Boey gibi bir canavar varken her şey daha rahattı tabii :D
her halukar da *sara rakip -cs >uzeri >yakini >ici -baglamin da kumelendirilmeli .
oyuncu allaround tipolojik meziyetleri olan bir skala da oldugundan > bu durumu gereksizce her yere kosturarak, bos pres vs yaptirarak heba etmek verimini ,ozellikle 3.bolgedeki efektiflik ve verimliligini minimize etmis olursunuz .

no10 rolu *ozelinde kendisini sao paolo dan bugune izledigim de 4411 de icardi arkasini en uygun gordum. *8, 8,5 da asimetrik duzende mertens ve icardi nin arkasi sablon da .

kanada da cekersin 6'ya da, hatta kanat beklere de. tum bu yerlerde *ozellikle sao paolo donemi oynatilmis bir yetenekten bahsediyoruz. salt norwich periyodu yanilgi yapar, kisir orta hallice bir orta saha rolu dolayli faydalanilmak isteniyorsa,bilemem. nacizane, kendisinin basliginda bu noktalara ozellikle degindim. hoca aldirdigi oyuncuyu iyi etud ederse, ekstrasi bol bir verim almamiz olasi,,,diger turlu klasik .

saygi ve selamlar.

her halukar da *sara rakip -cs >uzeri >yakini >ici -baglamin da kumelendirilmeli .
oyuncu allaround tipolojik meziyetleri olan bir skala da oldugundan > bu durumu gereksizce her yere kosturarak, bos pres vs yaptirarak heba etmek verimini ,ozellikle 3.bolgedeki efektiflik ve verimliligini minimize etmis olursunuz .

no10 rolu *ozelinde kendisini sao paolo dan bugune izledigim de 4411 de icardi arkasini en uygun gordum. *8, 8,5 da asimetrik duzende mertens ve icardi nin arkasi sablon da .

kanada da cekersin 6'ya da, hatta kanat beklere de. tum bu yerlerde *ozellikle sao paolo donemi oynatilmis bir yetenekten bahsediyoruz. salt norwich periyodu yanilgi yapar, kisir orta hallice bir orta saha rolu dolayli faydalanilmak isteniyorsa,bilemem. nacizane, kendisinin basliginda bu noktalara ozellikle degindim. hoca aldirdigi oyuncuyu iyi etud ederse, ekstrasi bol bir verim almamiz olasi,,,diger turlu klasik .

saygi ve selamlar.
Gene süslü süslü laflar etmeye başlamışsın Suatım

Bologna geçen sezon iyi sezon geçirmişti Kristiamsen de etkili oynamıştı. Diye hatırlıyorum. zaten Danimarka U21’in en iyi iki oyuncusu Kristiansen ve ısakssen di. Isakssen’e bayılmıştım.

Takımda koşan basan adam eksikliği var diye full iskandinav heriflerin peşinden koşturuyoruz galiba. Bence fizikli adam yiyen siyahi beke ihtiyaç var kadroda net olarak. Disiplin, çalışkanlık bi yere kadar beyaz bir kuzeylinin zenci atletizmine sahip olma ihtimali yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt