Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Morinyo amkarbati son alternatif görüyor diyorlardı. İsteseler hemen alırlar zaten. Malum Italya bağlantıları sağlam.

Onlar Matic'i alır Fransa cephesinden haberler düştü altı boş değildir.

Eğer bu tweeti Fabrizio atsa işte o zaman net şüphelenirdim çünkü son 1 senedir boynunda tasması fenerin köpekliğini yapıyor.
Amrabat'ı nasıl alacaz ki yav 15 milyon istiyorlar, oyuncu 5 milyon istiyor. Boş iş. Fb Ferdi'yi satıp alır.

Aslında Di Marzio daha çok uyuyordu bu tasmalı tabirine, bence hala öyle biri ama Fabrizio da bu sene net mamalanmış.

Amrabat'ı nasıl alacaz ki yav 15 milyon istiyorlar, oyuncu 5 milyon istiyor. Boş iş. Fb Ferdi'yi satıp alır.

Aslında Di Marzio daha çok uyuyordu bu tasmalı tabirine, bence hala öyle biri ama Fabrizio da bu sene net mamalanmış.
Amrabat işi aslında görünen kadar zor bir transfer değil sözleşmesi seneye bitiyor bonservisi ya da kiralık + opsiyon işi rahat çözülebilir.

Oyuncu tarafını ikna etmek abisinden dolayı fenere göre daha kolay olur ama işte yıllık maaş konusunda diretirse zaten zor olur.

Fenerinde limitleri sıkıntıda olabilir seneler sonra ilk kez bunu diyorlar açıkçası limitleri baya aşmış oyuncu satmak durumunda olma ihtimalleri var.

Sıradan bir paylaşım. Bu kadar tepki gösterecek ne var anlamadım? Gözden bir şey kaçırıyor da olabilirim tabi.
Çok soft paylaşım.

O kadar detaya gerek yok misal.
Şampiyonluk takımın şampiyonluğunu taraftarı 25'e hazır mısınız diye gönderiyi atıp altına da bir aslan pençesi videosu ve ses olarak 24. şampiyon Galatasaray oluyor sesini yapıştırıp gaza getirici paylaşım yapacaktı.

Amrabat işi aslında görünen kadar zor bir transfer değil sözleşmesi seneye bitiyor bonservisi ya da kiralık + opsiyon işi rahat çözülebilir.

Oyuncu tarafını ikna etmek abisinden dolayı fenere göre daha kolay olur ama işte yıllık maaş konusunda diretirse zaten zor olur.

Fenerinde limitleri sıkıntıda olabilir seneler sonra ilk kez bunu diyorlar açıkçası limitleri baya aşmış oyuncu satmak durumunda olma ihtimalleri var.
Keşke alabilsek de biraz oturaklı bir orta sahamız olsa.. İhtimal vermiyorum ben maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt