Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.580
- 66.692
- 5.003
Orası doğruKendilerini Alman olarak goruyorlarsa oyledir. Onlarin kendilerini nereye ait oldugunu kendileri belirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orası doğruKendilerini Alman olarak goruyorlarsa oyledir. Onlarin kendilerini nereye ait oldugunu kendileri belirler.
Uçağı düşürmüşSelam reis.
Neden ceza verdiler?
Amrabat'ı nasıl alacaz ki yav 15 milyon istiyorlar, oyuncu 5 milyon istiyor. Boş iş. Fb Ferdi'yi satıp alır.Onlar Matic'i alır Fransa cephesinden haberler düştü altı boş değildir.
Eğer bu tweeti Fabrizio atsa işte o zaman net şüphelenirdim çünkü son 1 senedir boynunda tasması fenerin köpekliğini yapıyor.
Amrabat işi aslında görünen kadar zor bir transfer değil sözleşmesi seneye bitiyor bonservisi ya da kiralık + opsiyon işi rahat çözülebilir.Amrabat'ı nasıl alacaz ki yav 15 milyon istiyorlar, oyuncu 5 milyon istiyor. Boş iş. Fb Ferdi'yi satıp alır.
Aslında Di Marzio daha çok uyuyordu bu tasmalı tabirine, bence hala öyle biri ama Fabrizio da bu sene net mamalanmış.
Fak nwesDeğilsin Türk'sün kardeşim.
Kitap gibisin admirimKendilerini Alman olarak goruyorlarsa oyledir. Onlarin kendilerini nereye ait oldugunu kendileri belirler.
Okan'a laf ettim diye.Selam reis.
Neden ceza verdiler?
Sağlamlık açısından üst seviye olur ama yaratıcılık düşük kalır o yüzden beklerin skor katkısı baya olmalı——G.Sara——
Torreira-Amrabat
Is yapar mi
Bu da fazla defansif. Saranin 20a 20g yapması lazım.——G.Sara——
Torreira-Amrabat
Is yapar mi
Avrupa maclarinda iyi olur ozellikle zor deplasmanlarda topu kapabilecek adamlar lazim.——G.Sara——
Torreira-Amrabat
Is yapar mi
Çok soft paylaşım.Sıradan bir paylaşım. Bu kadar tepki gösterecek ne var anlamadım? Gözden bir şey kaçırıyor da olabilirim tabi.
Keşke alabilsek de biraz oturaklı bir orta sahamız olsa.. İhtimal vermiyorum ben maalesef.Amrabat işi aslında görünen kadar zor bir transfer değil sözleşmesi seneye bitiyor bonservisi ya da kiralık + opsiyon işi rahat çözülebilir.
Oyuncu tarafını ikna etmek abisinden dolayı fenere göre daha kolay olur ama işte yıllık maaş konusunda diretirse zaten zor olur.
Fenerinde limitleri sıkıntıda olabilir seneler sonra ilk kez bunu diyorlar açıkçası limitleri baya aşmış oyuncu satmak durumunda olma ihtimalleri var.
Birde topu kolay kaptirmayacak adamlar lazım. Bir devrede 20 top kaybedenler var. İnşallah karlı cikicagizAvrupa maclarinda iyi olur ozellikle zor deplasmanlarda topu kapabilecek adamlar lazim.