Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok soft paylaşım.

O kadar detaya gerek yok misal.
Şampiyonluk takımın şampiyonluğunu taraftarı 25'e hazır mısınız diye gönderiyi atıp altına da bir aslan pençesi videosu ve ses olarak 24. şampiyon Galatasaray oluyor sesini yapıştırıp gaza getirici paylaşım yapacaktı.

Evet dandik bir post ve senin önerin daha güzelmiş ama "tam mal" ve "bu derece embesil olamaz" diyecek kadar ekstrem bir şey göremedim. Yani şunu demen için öyle böyle değil büyük falso bir şeyler yapmış olmaları lazım. Yanlış bir maçtan olmadık şeyler koymuş, rakiplerin eline malzeme vermiş falan olması lazım atıyorum.

kartal istmarina avmyi geçer geçmez köprünün ayağına gel
GTWQmdjWkAAkC1Z

Icardi
Sallai Sara McKennie Baris
Torreira
Kristiansen Nelsson Sanchez Jelert
Muslera

McKennie ve Sallai tek seneli sözlesmeleri kalmis. Juventus Koopmeinersi alabilirse McKennie firsat transferi olabilir. Soncuta adamlarin 8-9 tane OSi oluyor yoksa.

Baya sacma konusuyorsun Bariscim, herif dogma buyume Alman. Dedesinin nerede dogdugu bu konuda onemsiz o zaman yarin Turkiye'de dogan ve buyuyen bir Afrikaliya da Afrikali mi diyeceksin?

:red:
Babam gil 70lerde isvece gelmis, ben isvecte dogma buyumeyim ama isvecli degilim turkum

Köhnun babasi almansa sorun yok ama afrikaliysa ve almanyaya göc ettiyse ozaman bence köhn de alman degil

Biraksin bu almanya rusyaya transfer olmasina uygun bulmuyor meselesini yani

Babam gil 70lerde isvece gelmis, ben isvecte dogma buyumeyim ama isvecli degilim turkum

Köhnun babasi almansa sorun yok ama afrikaliysa ve almanyaya göc ettiyse ozaman bence köhn de alman degil

Biraksin bu almanya rusyaya transfer olmasina uygun bulmuyor meselesini yani
sen isveclisin haberin yok

kırk yılda bi oyuncumuza teklif var onu da mübadeleye çevirdiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt