Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.487
- 3.383
her gün geçiyorum ordan :dkartal istmarina avmyi geçer geçmez köprünün ayağına gel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her gün geçiyorum ordan :dkartal istmarina avmyi geçer geçmez köprünün ayağına gel
Çok soft paylaşım.
O kadar detaya gerek yok misal.
Şampiyonluk takımın şampiyonluğunu taraftarı 25'e hazır mısınız diye gönderiyi atıp altına da bir aslan pençesi videosu ve ses olarak 24. şampiyon Galatasaray oluyor sesini yapıştırıp gaza getirici paylaşım yapacaktı.
Hazır değilmiş. istanbuldaki nem oranına alışması için 2 hafta hazırlayacakmış hocamızYarin hoca sara hafif sakat vs derse forumda banlar havada ucusur
kartal istmarina avmyi geçer geçmez köprünün ayağına gel
İdeal topçu hem de sertBu da kim amirim herifin oynamadigi yer kalmamis, gecen sezon sag bek, stoper, 6 no, 8 no oynamis.
bu kadar trans isteyen her gün geçer tabi canerimher gün geçiyorum ordan :d

Net bence deKerem 11de, sara yedek, jelert kadroda yok.
+ florya suyu bitmiş. Kemerburgaz’da su kuyusu açmaya çalışıyor kulüp personeli. Su yetişirse belki oynar.Hazır değilmiş. istanbuldaki nem oranına alışması için 2 hafta hazırlayacakmış hocamız
Babam gil 70lerde isvece gelmis, ben isvecte dogma buyumeyim ama isvecli degilim turkumBaya sacma konusuyorsun Bariscim, herif dogma buyume Alman. Dedesinin nerede dogdugu bu konuda onemsiz o zaman yarin Turkiye'de dogan ve buyuyen bir Afrikaliya da Afrikali mi diyeceksin?
![]()
sen isveclisin haberin yokBabam gil 70lerde isvece gelmis, ben isvecte dogma buyumeyim ama isvecli degilim turkum
Köhnun babasi almansa sorun yok ama afrikaliysa ve almanyaya göc ettiyse ozaman bence köhn de alman degil
Biraksin bu almanya rusyaya transfer olmasina uygun bulmuyor meselesini yani
Emin zaniolo tetekırk yılda bi oyuncumuza teklif var onu da mübadeleye çevirdiler
hayrına gönderdiğimiz adamlarEmin zaniolo tete
hayrına gönderdiğimiz adamlar