Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.653
- 109.479
- 4.878
Yakistiramadim. Stada gidip destek vermelisin.yazıklar olsun 2 yetersizden 22 m euro gelecekti kafayı yemek üzereyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yakistiramadim. Stada gidip destek vermelisin.yazıklar olsun 2 yetersizden 22 m euro gelecekti kafayı yemek üzereyim
fevkalede bir kadro
K A R İ Z M A T İ K L E N D İ N İ ZYakistiramadim. Stada gidip destek vermelisin.
Vay arkadaş olaya bak. 30 yıllığına Trabzon'a kiralanıyor arazi sonra Trabzon bu araziyi 30 yıllığına 4 milyar TL'ye bir şirkete kiralıyor. Bu nasıl oluyor tam olarak?
Pl yi izliyoruz neticede zahayada giderse ayrı sekil takipleyecegim. Iyi oynarsa okan hocamıza 3 kelimelik içinde sinkafta barından bir söylemim olacak.Ahaha niye merak ediyosun ki oynattığı oyunun rezalet olduğunu,oyuncuları değersizleştirdiğinin o da farkında ama bir şey yapamıyo nasıl yapacağını bilmediği için
Geçen ndombele nice de gayet fitmiş diye soru soruldu dalga geçer gibi oraya hazırladık müthiş oyuncu orda çok iyi oynarsa kimse şaşırmasın dedi![]()
Her golden sonra gülmek yerine yine sinirlenecek.Kendisi gecen seneden beri gitmek istiyordu takimi begenmedi herhalde.Kerem magdem gitmek istemiyor (dogal hakkis sonucta) ozaman da trip atmaya birakacak, taraftara küsmeyecek. Mutsuzsan gidersin, mutluysan ozamanda isine bakacaksin
Kero o kufurden sonra formayi nasil giyecekSpartak Moskova, Galatasaray’a Kerem için 14, Köhn için 7 milyon euro teklif etmişti, kulüpler anlaştı.
Ancak Köhn transferinde Almanya’dan Rusya’ya gitmemesi yönünde gelen telkin sonrası transfer sekteye uğradı. Ne olursa olsun hala gerçekleşme ihtimali var.
Kerem Aktürkoğlu ise Spartak Moskova ile anlaşamadı. (Ivan Karpov)
Çok haklısın Kemalettin renkdaşUlan Dursun Hannovere parasını verir misin lütfen sokağa çıkmaya utaniyorum bir gurbo olarak yeter ya
Taraftar özür dileyip maç onunde keremi tribüne cagirmali.Kero o kufurden sonra formayi nasil giyecek
Dogru yalandı demi. Etmemistir oyle bi kufur
Kerem ve köhn satilmiyorsa transferi kapattik demektir
Bütce kalmadi