Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Vay arkadaş olaya bak. 30 yıllığına Trabzon'a kiralanıyor arazi sonra Trabzon bu araziyi 30 yıllığına 4 milyar TL'ye bir şirkete kiralıyor. Bu nasıl oluyor tam olarak?

Keremi gecen sene bende hak veriyordumda.Iyice kendini kaybetti.Taraftara top firlatmalar.Her golden sonra taraftara doğru koşup sinirli ifadeyle hareket yapma felan bunlar normal değil.Normal gören varsa yabanci oyuncu aynisini yapsin içinden geçerdiniz.

Evet köhn ve kerem kaldığına göre transferi kapattık. Başta orta saha ve sol bek olmak üzere hayaller çöpe gitti.

Ahaha niye merak ediyosun ki oynattığı oyunun rezalet olduğunu,oyuncuları değersizleştirdiğinin o da farkında ama bir şey yapamıyo nasıl yapacağını bilmediği için

Geçen ndombele nice de gayet fitmiş diye soru soruldu dalga geçer gibi oraya hazırladık müthiş oyuncu orda çok iyi oynarsa kimse şaşırmasın dedi :)
Pl yi izliyoruz neticede zahayada giderse ayrı sekil takipleyecegim. Iyi oynarsa okan hocamıza 3 kelimelik içinde sinkafta barından bir söylemim olacak. :)

Spartak Moskova, Galatasaray’a Kerem için 14, Köhn için 7 milyon euro teklif etmişti, kulüpler anlaştı.

Ancak Köhn transferinde Almanya’dan Rusya’ya gitmemesi yönünde gelen telkin sonrası transfer sekteye uğradı. Ne olursa olsun hala gerçekleşme ihtimali var.

Kerem Aktürkoğlu ise Spartak Moskova ile anlaşamadı. (Ivan Karpov)
Kero o kufurden sonra formayi nasil giyecek

Dogru yalandı demi. Etmemistir oyle bi kufur

Kartal'daki trabzonspor karayemiş tesislerindeki havuzda yüzmeyi öğrendim. O kadar para eder miymiş orası yaw

Kerem ve köhn satilmiyorsa transferi kapattik demektir

Bütce kalmadi

Zaha'nın maaşı biz ödeyip limit açmak için 10-11 Milyon Euro kiralama bedeli alacağız diye düşünüyorum.

2.5 Milyon Euro da var elde.

Muhtemelen 13-14 arası bir bütçe olacak. Aynı şekilde giden olursa Dubois, Oliveira, Cicaldau vb. biraz daha artabilir gibi görünüyor.

Bence 1 veya 2 transfer daha yapılabilir. Kerem gitse 3-4 diye düşünüyordum şimdi 1-2 diyelim.

Bu arada ben Abdulkerim'i Arabistan'a satacağımızı düşünüyorum.

Sonrasında oraya da oradan Laporte kiralık ya da bedava Hermoso'ya gideceğiz gibi hissediyorum. Yerli ikame olarak da Hermoso gelirse bütçe ile Yasin Özcan monte edilebilir.

Kohnden bek oyuncusu olmaz rakibini 2 metre uzaktan karşılayan bek oyuncusu anca dayaklık olur daha yaz başında gonderilmeliydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt