Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 26.772
- 13.752
- 1.498
Kerem aşıkları yüzünden gider adamlar cengizi alır 15 milyona onlarda o parayla taş gibi bir kanat alırlar sonra biz neden alamıyoruz yovvvv olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok ilginç bir maçtı saçma sapan kendimizi zora soktuk. Neyse şampiyon olduktan sonra gerisi teferruat.Şu lanet olası maçta bende ordaydım. Hala şokunu atlatamadım. Her şey kötüydü o maç. Futbolcusundan, TDsinden taraftarına
Bilgilendik sağolhaftaici maclarini 21.00'a koyuyorlar üstad
sicaklar gecince hafta ici 20.00 hafta sonu 19.00
Kavga eder miyiz cevap verirsem?Yahu iyi tamam koruyalım destek olalım falan ama şu eziklerden 5 tane gol yemeyi hazmedemiyorum, sıradan bir olay gibi geldi geçti, olmaz arkadaş bu sonuça kelle kopar istifa olur kadro dışı olur. Yer yerinden oynar, tamam oynarsın atamazsın rakip çok çok iyi olur peki olur dicem. bjk bildiğin leş gibi kapasitesiz yetersiz bir takım, sıkıntı bizim topçuların çok aşırı ruhsuz isteksiz olmasıydı, o gün karşımızda soma linyit spor olsa onlar bile yenerdi bizi.kimse kusura bakmasın bu topçular ya hocayı satıyorlar yada yönetimi
Kampta iyi oyunculardan biriydi ama bu sistemim oyuncusu da değil. Maaşı da çok yüksek kiralanmak yerine satılsa çok iyi olur ama maaşı 7 milyonsa eğer maaşını tamamını biz ödeyeceksek 11-12 milyona(4-5 milyon bize kalacak) kiralanması iyi olabilir.Crystal Palace, Wilfried Zaha'nın kiralanması için Galatasaray ile görüşüyor. (@ed_aarons)
Kiralama mantıklı değil adam yaş alıyor genç oyuncu değil abi. Seneye napcan 32 oluyor herif. Bi de kötü performans verildiğini düşün kime okutacaksın kendisini. Günü kurtarmak üzere bi strateji belirleyemeyiz. Zaha 3 5 bonservis bakılmadan satılmalıdır en faydalısı budur diye düşünüyorum.Kampta iyi oyunculardan biriydi ama bu sistemim oyuncusu da değil. Maaşı da çok yüksek kiralanmak yerine satılsa çok iyi olur ama maaşı 7 milyonsa eğer maaşını tamamını biz ödeyeceksek 11-12 milyona(4-5 milyon bize kalacak) kiralanması iyi olabilir.
söz konusu züper lig olunca @Emre Zeytinli :haftaici maclarini 21.00'a koyuyorlar üstad
sicaklar gecince hafta ici 20.00 hafta sonu 19.00
Cengiz'i hiç alamazlar Cengiz'in FB'de maaşı zaten 3.75, Kerem'e 3 milyon maaş vermemişler.Kerem akturkoglundan olumsuz cevap alan Spartak Moskova , Cengiz Ünder icin Fenerbahceye 9 milyon Euro teklif etti
-Ahmet Selim Kul
Kaç parazaha gidiyorsa sola aral şimşiri çekelim
Sen polismisinKufur yok rdasim uzlasmaciyoz