Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.420
- 72.963
- 5.188
iniesta duysa ne der acabaIniesta ya çalım atamıyor diyen adam oyuncu seçiyor niye beklerde çortlak heriflere gittigimizi bugun ispatıyla gördük
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iniesta duysa ne der acabaIniesta ya çalım atamıyor diyen adam oyuncu seçiyor niye beklerde çortlak heriflere gittigimizi bugun ispatıyla gördük
Bize kimse potansiyelli oyuncusunu kiralık+ops vermez kankaKiralık sat alma çözeriz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ozaman nakit para icin bu yola baṣvurduk?Limit açacak olsan full maaşı onlara bırakırsın
Bonservisin üçte biri kadar açılıyor limit
Biraz az sallayalım
Taraftarlar şu yorumcuların, Twitter fenomenlerinin falan çok etkisinde kalıyor. Kendi görüşleri pek yok, milletin dediğine göre hareket ediyorlarreis keşke twitter ı da kapatsa
Adayı tadilat ettirmeye sıcak para lazımOzaman nakit para icin bu yola baṣvurduk?
Ada önemli, dinazorlar fiyatlardan sikayetci ama. Oraya da bi duzenleme yapilmaliAdayı tadilat ettirmeye sıcak para lazım
Çok göze batıyordu 20 dakika'da zor alıştım vallabu bein napmış bu arada yav skor yazan fontlar kaçak yayın izliyor hissiyatı oluşturdu
Sara icin düsüncelerinAdayı tadilat ettirmeye sıcak para lazım
Kara delik gibi ne var ne yok içine çekiyor yok ediyor.18m harcadik hala os lazim sasirdim artik

İzleyemedim ki doğru düzgünSara icin düsüncelerin
Sırf bu yüzden bile 1 ay daha şutlanması lazımSergen 3-8 Ağustos çok hareketli geçecek demişti,
Attı kolpayı gitti yine