- 18 Temmuz 2009
- 81.757
- 238.732
- 5.093
Bayern Coman’a 30 m euro istiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu durumla ilgili hala açıklama yok. İbrahim de bol keseden konuşuyordu.
valla sasirdim umudum, ideal 11 kuramiyom, oyunumuz kamikaze, sara tutmazsa 18m a kone vs alabilirdik kabuslar görmeye baslicam, tüm sürec kaosKara delik gibi ne var ne yok içine çekiyor yok ediyor.![]()
Young boys tempoluysa sikintiağırlıkları atıp şampiyon olacağız
olumsuzluk da bitecek
yavaş yavaş
sadece şu elemede kaza yaşamayalım yeter
Böyledir tahminen KAP'ta yazanı bir öderiz herhalde. Zaha'da biraz indirmişti maaşını herhalde. Yoksa 7 milyondu değil mi maaşı?Bu olabilir ama dediğim gibi benim duyumum tüm maaş değil sadece 4.3lük kısım.
Ne alaka lan bu temposuzlukta sakatlamayabilir asıl tersine :dMüq herif ama müzmin, bizim ligde cok sakatlanir futbol degil ragbi oynaniyor![]()
Menejerlerden öneri geliyor sırayla bakıyor işteHocanın topçu izledik açıklamaları da skandal, transfer edilecek adamı şimdi izliyorsak mantıksızz
Takımın eksik metriklerine uygun adamları wyscouttan sıralayacaksın, sana uygun geleni seçeceksin sonra lig kıyası ve karakterini inceleyeceksin adaptasyon açısından.
Raporu bu şekilde oluşturduktan sonra hocanın yapacağı bir kaç maç izlemek de şimdi değil yani, menajer önerileri geliyor liste dışına çıkıyoruz muhtemelenz
Kiralik gondermeyi kabul etmisler.Bayern Coman’a 30 m euro istiyor.
bu ne saçma 1 twit ya
hayatında şampiyonluk mu gördü, cl mi gördübu zaha ayrıldıktan sonra 7/24 gsnin arkasından sallayınca zahasaraylıları göreceğiz
bu ne saçma 1 twit ya
bu ne saçma 1 twit ya
Knk bizim ligde futbol oynanmiyor harbi diyom anadolu siyahi topcular delik desik ederler zaten camdan adam ölür burdaNe alaka lan bu temposuzlukta sakatlamayabilir asıl tersine :d
bu ne saçma 1 twit ya
Adam tüm filmi kaçırmışNeyi kacirmis olabilirsin mesela?
Hemen yeni bir listeÇağo: "Galatasaray'da kısa bir süre içerisinde transfer zirvesi gerçekleşecek."
Eski admine ne olmus? Hemen geri getirsinler.Yeni admin tam bi kezo
bu ne saçma 1 twit ya
Hiç bir şey olmaz bu temposuzlukta Coman yere yığar senin o siyahileriKnk bizim ligde futbol oynanmiyor harbi diyom anadolu siyahi topcular delik desik ederler zaten camdan adam ölür burda