Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En ifrit olduğunuz maçlar?

Benim net 2 hatay maçı ve fb maçı
Ilk Hatay maci olabilecek bir yol kazasiydi. Bayern deplasmanindan sonraydi ve bayagi da sanssizdik o macta.

fb maci büyük rezaletti onda süphe yok.

Icerde Istanbulspor maci da bayagi kötüydü. Adamlarin oyuncusu korner vurusunda sacma sapan bir sekilde elini kaldirmasaydi yeniliyorduk icerde o lesh takima.

Katılıyorum hocada artık ofansif bekten vazgeçmeli defansif ve 1'e 1 parametreleri yüksek biri olmalı.

Kerem Övet: "Artık Okan hoca, kendi istediği oyuna uygun oyuncular almalı. Angelino buna uygun değildi. Sol bek için uygun isim Bradley Locko veya ona benzer isimler olmalı."

Ilk Hatay maci olabilecek bir yol kazasiydi. Bayern deplasmanindan sonraydi ve bayagi da sanssizdik o macta.

fb maci büyük rezaletti onda süphe yok.

Icerde Istanbulspor maci da bayagi kötüydü. Adamlarin oyuncusu korner vurusunda sacma sapan bir sekilde elini kaldirmasaydi yeniliyorduk icerde o lesh takima.

2-0 yaptılar golleri verilmedi o maç miydi ?

Müthiş adam leş gibi kadroda kaldı.. bize gelseydi 96-2000 gibi bir dominasyon kurabilirdik
Reis kontra oynayan takımlarda iş görür sadece. Bizim os bomboş olduğu için adam barella gibi gözüktü ama tercihleri hep leş. He bizim bu saçma oyun düzeninde atletizmiyle tabi yararlı olur ama istemem

Gedsonda ne var ki. Aşırı overrated bi adam

iddia şampiyonluk oranlarını açıklamış. fb 1.85, gs 2.10.

vallah şu an sara-zaha yerine gedson-rachica gs'da olsaydı, iddianın şampiyonluk oranı 1.15 falan gs lehine idi. 20 m euro da cebimizde idi. (durmasın'a rağmen)

Reis kontra oynayan takımlarda iş görür sadece. Bizim os bomboş olduğu için adam barella gibi gözüktü ama tercihleri hep leş. He bizim bu saçma oyun düzeninde atletizmiyle tabi yararlı olur ama istemem

Bizim takımda doğru tercih yapmasına gerek yok zaten o işleri yapıyor ön taraf .. Ben şu dakika Amrabat takozu bile gelse takla atarım takım kan ağlıyor resmen.. Sara'dan söyle sağlam birşey çıkmazsa biz ilk 3e giremeyiz bunu da yaz bir kenara

bu ne saçma 1 twit ya

IMG_5814.webp

Yeni admin

Bizim takımda doğru tercih yapmasına gerek yok zaten o işleri yapıyor ön taraf .. Ben şu dakika Amrabat takozu gelse takla atarım takım kan ağlıyor resmen.. Saraydan böyle sağlam birşey çıkmazsa biz ilk 3e giremeyiz bunu da yaz bir kenara
Sara öyle rakip peşinde koşturanileceğin biadam değil ki. Onu yaparsak adamı öldürürüz çöp çektiririz. Cezasahası çevresinde baya tehlikeli topçu sara. Bize torreira yanına amrabat gibi sürekli açık kapatacak bi topçu şart

iddia şampiyonluk oranlarını açıklamış. fb 1.85, gs 2.10.

vallah şu an sara-zaha yerine gedson-rachica gs'da olsaydı, iddianın şampiyonluk oranı 1.15 falan gs lehine idi. 20 m euro da cebimizde idi.
ben anlamıyorum bizde oynamış ve tutmuş adamlara neden sallanıyor bu kadar

transfer tutturmak bu kadar zorken hem de

Kaan Ayhan’ı orta sahada görelim tekrar.
Hem çok iyi pasör, hem de pozisyon bilgisi çok iyi olduğu için orta sahada defansif direnci arttırıyor
Bugün sahada olsa ikinci yarıda yediğimiz atakların sayısı bu kadar fazla olmazdı

gedson-amrabat filan bizim esas ihtiyacımız değil bence. rabiot-tominay bize daha uygun. tominay'den iyi kazık yedik özellikle bunlar baya inandırmıştı kendilerini heralde alabileceklerine

Sara öyle rakip peşinde koşturanileceğin biadam değil ki. Onu yaparsak adamı öldürürüz çöp çektiririz. Cezasahası çevresinde baya tehlikeli topçu sara. Bize torreira yanına amrabat gibi sürekli açık kapatacak bi topçu şart
Ne yani Mertens yerine mi aldik? Hocanin 4-3-3 oynamasi imkansiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt