Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.298
- 43.043
- 3.748
Gedsonda ne var ki. Aşırı overrated bi adam
Müthiş adam leş gibi kadroda kaldı.. bize gelseydi 96-2000 gibi bir dominasyon kurabilirdik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ilk Hatay maci olabilecek bir yol kazasiydi. Bayern deplasmanindan sonraydi ve bayagi da sanssizdik o macta.En ifrit olduğunuz maçlar?
Benim net 2 hatay maçı ve fb maçı
abi çat diye 20 m euro verdik bir orta sahaya, 11 verdik bir sağ beke.
icardi'ye 10, sanchez'e 9.5, torriera'ya 6 verdiğimizi düşününce, insan ister istemez beklentiye giriyor. haksız mıyız yaw?
Ilk Hatay maci olabilecek bir yol kazasiydi. Bayern deplasmanindan sonraydi ve bayagi da sanssizdik o macta.
fb maci büyük rezaletti onda süphe yok.
Icerde Istanbulspor maci da bayagi kötüydü. Adamlarin oyuncusu korner vurusunda sacma sapan bir sekilde elini kaldirmasaydi yeniliyorduk icerde o lesh takima.
Reis kontra oynayan takımlarda iş görür sadece. Bizim os bomboş olduğu için adam barella gibi gözüktü ama tercihleri hep leş. He bizim bu saçma oyun düzeninde atletizmiyle tabi yararlı olur ama istememMüthiş adam leş gibi kadroda kaldı.. bize gelseydi 96-2000 gibi bir dominasyon kurabilirdik
Aynen, biz penalti kazanip 1-1 olmustu mac.2-0 yaptılar golleri verilmedi o maç miydi ?
Reis kontra oynayan takımlarda iş görür sadece. Bizim os bomboş olduğu için adam barella gibi gözüktü ama tercihleri hep leş. He bizim bu saçma oyun düzeninde atletizmiyle tabi yararlı olur ama istemem
Sara öyle rakip peşinde koşturanileceğin biadam değil ki. Onu yaparsak adamı öldürürüz çöp çektiririz. Cezasahası çevresinde baya tehlikeli topçu sara. Bize torreira yanına amrabat gibi sürekli açık kapatacak bi topçu şartBizim takımda doğru tercih yapmasına gerek yok zaten o işleri yapıyor ön taraf .. Ben şu dakika Amrabat takozu gelse takla atarım takım kan ağlıyor resmen.. Saraydan böyle sağlam birşey çıkmazsa biz ilk 3e giremeyiz bunu da yaz bir kenara
ben anlamıyorum bizde oynamış ve tutmuş adamlara neden sallanıyor bu kadariddia şampiyonluk oranlarını açıklamış. fb 1.85, gs 2.10.
vallah şu an sara-zaha yerine gedson-rachica gs'da olsaydı, iddianın şampiyonluk oranı 1.15 falan gs lehine idi. 20 m euro da cebimizde idi.
Çok net fbEn ifrit olduğunuz maçlar?
Benim net 2 hatay maçı ve fb maçı
Ne yani Mertens yerine mi aldik? Hocanin 4-3-3 oynamasi imkansiz.Sara öyle rakip peşinde koşturanileceğin biadam değil ki. Onu yaparsak adamı öldürürüz çöp çektiririz. Cezasahası çevresinde baya tehlikeli topçu sara. Bize torreira yanına amrabat gibi sürekli açık kapatacak bi topçu şart
İddaa iki sezondur feneri favori gösteriyordu reis :/iddia şampiyonluk oranlarını açıklamış. fb 1.85, gs 2.10.
vallah şu an sara-zaha yerine gedson-rachica gs'da olsaydı, iddianın şampiyonluk oranı 1.15 falan gs lehine idi. 20 m euro da cebimizde idi. (durmasın'a rağmen)