Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim scout ekibi hep 10 milyonluk 20 milyonluk adamları mı scout ediyo acaba? Limitimiz yok bulsunlar boey tarzı 2-3 milyona alabileceğimiz adam kaliteli kadronun içerisinde parlatalım. Şlde citye karşı şov yapmış Jelerti championsipte 25 gol katkısı vermiş Sarayı ben de scout ederim.

Şu takıma baksam ilk yapacağım transfer top kapan, dribbling yapan orta saha olurdu.

Böylelikle geçiş savunmamızı da güçlendirirdik.

Nerden tutsan elinde kalıyor ya bari Guido alınabilseydi, hayatlarında 30 m euro görmemiş adamlar kulübün parasının içine etti.
Reis okan buruk reçete yazmakta koca bir hiç.

Dün bir pozisyonda abdülkerimin önüne düşen topa davinson koşu attı o koşuyo atmasa 10 metre gerideki adam muslerayla karşı karşıya kalıyodu. Bizim gibi önde pres yapan takımın stoperi bu kadar ağır olamaz. Hala toparlama imkanı var ama bu riske giremeyiz acilen bir sol stoper/sol bek oynayabilen Ake tarzı atlet adam almamız lazım.

Kesinlikle
Çok ağır kalıyor artık
Kupa maçında da Nelson kapatmaya çalışırken kendini yaktı

20 milyona orta saha aldık ama hâlâ orta saha arıyoruz. Çünkü aldığımızın adamın ne olduğu belli değil. 8 mi 10 mu ne işe yarayacak tam bir muamma. Kesin olan tek birşey var o da bizim ihtiyacımız olan tipte oyuncu değil. Niye bu parayı verdik diye sorsan kimse bilmiyordur.

35 senelik Galatasaray’lıyım kötü yönetimler gördüm ama bunlar ……’ini görmedim. Noktalı yeri hayal gücünüze bırakıyorum.

Ya buyuk liglerden adam alamiyorsun tamam, Brezilya ve Arjantin'de hic mi adam yok paran varsa? Bir dinamik orta saha bulacagiz kardesim bu kadar basit, nasil bu kadar bahane yaratilabiliyor.

sara yı gömenler ne yapmaya çalışıyo anlamadım ben. 30 dakikada kaos bir maçta adam çöp ilan edildi. Kötüyse bekleyin bi beraber eleştirelim ama az zaman tanıyın yahu.
Ciddi söylüyorum 30 dakikada iyi oyuncu seçebiliyosanız bak ciddiyim buralarda harcanmayın gidin bir yerlerden başlayın siz futbolcu ve scout dehası olabilirsiniz. Yeteneğiniz Dünya'da hiç kimsede yoktur muhtemelen. Aylarca scout raporlarına bir dünya maçlarını izlemeye yada ne bilim defalarca stada gelip maçını izlemeye ne gerek var ki. Siz varsınız. Aylarca çözemezken adamlar siz 30 dakika. Şip şak. Böyle bir yetenek gerçekten buralarda heba olmamalı...
Y.demir ve cikaldau ilk maclarinda cok iyi oynamisti, sonrasini görduk

Gsc bu malesef, bayi 20ye satanlar bile var. 1 mac daha kötu oynasa 10m verin gitsin diyecekler

Bakma sen gs taraftari egitilmez. Hele görelim 4-5 mac ilk 11de sonra karar veririz

Bizim scout ekibi hep 10 milyonluk 20 milyonluk adamları mı scout ediyo acaba? Limitimiz yok bulsunlar boey tarzı 2-3 milyona alabileceğimiz adam kaliteli kadronun içerisinde parlatalım. Şlde citye karşı şov yapmış Jelerti championsipte 25 gol katkısı vermiş Sarayı ben de scout ederim.
Hocam nerden biliyoruz bulmadığını.

Biri çıkıp oooo Tete beleş Teteyi alalım dedikten sonra sabaha kadar scout transferi sağ kanat öner.

Abdülkerim bizi yakar bu sene kesinlikle yerine oyuncu lazım. Öyle böyle ağırlaşmamış. Ndombele bile geçer.

Berkay Yılmaz, Aral Şimşir, Emirhan İlkhanı acil almak lazım. Yerli kalitesinde geriye düşmemek lazım.

30 harcandı
Belli ki bi 20 daha harcanacak

50m euronun scoutta utkucana,td de okana,başkanda dursuna,yöneticide hatiple cenke denk gelmesi gs tarihinin en şanssız süreci olabilir

Zaha'nin maasinin bir kısmı sponsorluk ile ödeniyor deniyordu. Kiralık gideceği icin bu devam eder diye düşünmek istiyorum.
Yav bu 9 milyonun yarisi bankalar birligine gitmeyecek mi?
Guzel soru. Ben bir ekleme daha yapayım bu soruya. Oyuncunun transferiyle eklenen limit 9m üzerinden mi yoksa BBye gidecek kısmı hariç tutularak mi hesaplanıyor?

Dün aksam mac heyecanından çok eleştirmişiz gece maçı tekrar izledim ama o sıcağa rağmen çok da kötü top oynamamışız

Aşırı bi negatiflik var taraftarda da forumda da, bu negatiflik hocaya da topcuya da yansıyor

3.58 xg yapmışız, penaltıyı çıkarsak yine 3’e yakın bir xg yapar. Tamam çok önemi yok bu istatistigin ama takıma daha Jelert ve Sara entegre olacak, üstüne belki bi sol bek alacağız, bi orta saha alacağız

Dünkü galibiyetin önemini negatif hava sebebiyle kavrayamadık ama 10-12 hafta sonra anlayacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt