Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarayı 10 numara olarak düşünüp 8 numara almazsak, orta sahada büyük sıkıntı yaşayacağımız gibi, sürekli olarak iyi topçu ama o paraları etmez lafını duyacağız/söyleyeceğiz. Pas kalitesi, oyun zekası, duran top kullanabilme becerisi, şut atabilmesi, skor yapabilmesi ben 10 numarayım diye bağırıyor. Yarım saatlik oyundan bunları çıkarmadım tabii ama anlatılanlar ve görüntülerden elde edilen profil net bir şekilde bu.
Dün de mesela gördük, alan kapatıyor ama rakiple topu kapmak için birebir basayım, şok pres yapayım vs bunların adamı değil.
Torreira gibi ikili mücadele kazanma yüzdesi yüksek, tempolu, adama direkt basabilecek bir oyuncu lazım bize. Burası net oğlu net.

Koşan basan adam istiyorsak Berkan var işte neden oynamıyor ? İlerideki 4 kağnı yüzünden arkaya 7 tane Kante koymaya çalışıyoruz yok böyle bir düzen. Sorun orta sahada değil hücum hattında. Hücum hattı daha asli görevlerini yapamıyor.

Koşan basan adam istiyorsak Berkan var işte neden oynamıyor ? İlerideki 4 kağnı yüzünden arkaya 7 tane Kante koymaya çalışıyoruz yok böyle bir düzen. Sorun orta sahada değil hücum hattında. Hücum hattı daha asli görevlerini yapamıyor.
Yari dogru tespit. Tabiki öndekilerde savunma ya yardim etmeli ama berkan kosan oyuncu kesici degil. Buda onu orta sahada icin iyi bi alternatif yapiyor ama ilk 11in parcasi etmez.

fenerbahçeyi izleyip biz daha iyi futbol oynuyoruz, transferde o kadar da açılmaya gerek yok, ligde yeniden şampiyon oluruz tarzı yorumlar gördüm.. kimse de şampiyonlar ligi dememiş.

bizim önceliğimiz artık 10 senedir elek olduğumuz şampiyonlar ligi olmalı. galatasaray bu değil, biz 2000'lerin başında 2 avrupa kupası kazanan, şampiyonlar liginde 2 gruplu aşamalardan geçip çeyrek final oynayan, iffhs sıralamasında 1 numaraya çıkan ve dünya devlerine kafa tutan takımın taraftarı olarak büyüdük.

galatasaray'ın avrupada kuzeyli köy takımlarıyla eşleşince kabus görmesini asla kabullenemiyorum. umarım başta taraftar olmak üzere yönetim ve teknik heyet 'bize lig yeter' kafasından çıkar.

fenerbahçeyi izleyip biz daha iyi futbol oynuyoruz, transferde o kadar da açılmaya gerek yok, ligde yeniden şampiyon oluruz tarzı yorumlar gördüm.. kimse de şampiyonlar ligi dememiş.

bizim önceliğimiz artık 10 senedir elek olduğumuz şampiyonlar ligi olmalı. galatasaray bu değil, biz 2000'lerin başında 2 avrupa kupası kazanan, şampiyonlar liginde 2 gruplu aşamalardan geçip çeyrek final oynayan, iffhs sıralamasında 1 numaraya çıkan ve dünya devlerine kafa tutan takımın taraftarı olarak büyüdük.

galatasaray'ın avrupada kuzeyli köy takımlarıyla eşleşince kabus görmesini asla kabullenemiyorum. umarım başta taraftar olmak üzere yönetim ve teknik heyet 'bize lig yeter' kafasından çıkar.
Bunu diyeni ben görmedim. Lutfen gösteriniz kim demiṣ merak ettim

Yav senin yöneticin her maçta hatay, deprem hebele hübele derse bu olur. Ayıracaksın kardeşim deprem ayrı futbol ayrı. Deprem yaşadıysanız, imkanlarınız yoksa kulübü kapatabilirsiniz.
20 tane mal futbol oynayacak dünyaları harcayacak diye depremi kullanarak kendine çıkar sağlamaya çalışan kulüpsünüz.
Size o sene ayrıcalık sağlandı geçen sene götünüz kurtarıldı bu sene de deprem fırsatçısı olmak için çabalıyorsunuz.

Kulüp adam olsa sizin ne kadar aşağılık bir yönetim olduğunuzu yüzünüze vurur. Aşağılık köpekler.

Köhn Moskova işinin yattıysa eğer çok kötü olmuş, sezona Köhn ile girmemeliydik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi oynuyoruz evet fenerden iyiyiz evet ama bu takıma sol bek kanat 6 numara ihtiyaç değiş şart

Köhn Moskova işinin yattıysa eğer çok kötü olmuş, sezona Köhn ile girmemeliydik

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Köhn ü şu an satsak Y.Boys maçlarına sol bekte Berkan ile çıkarız. Az dursun bu iki maçta geçsin CL msçlarına solbeksiz çıkmaktansa Köhn ile çıkmayı yeğlerim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt