- 18 Mayıs 2011
- 22.019
- 11.973
- 1.873
Hatay maçında köhn kötü değildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kotu degil Cok kotuyduHatay maçında köhn kötü değildi.
Bilmiyorum bence ortalama bir oyun oynadı. Yorgunluk sonrası gitti.Kotu degil Cok kotuydu
vallahi rakiplerin oyuncu kalitesine bakıyorum da, hatay ads'den net iyi takım.
amacım gs güzellemek değil de, biz yine gerekeni yapmışız 3.58 gol beklentisi ile. (zaten biraz top sevse rahat 3-4 olurdu da maç).
ancak fb'in oynadığı oyun nedir öyle yaw? 90 dksını izleyen var mı? statslere yansımayan bir şey mi var ortada?
her şeyi geçtim, 15 yaşındaki çocuğua nasıl 1'den fazla gol atamamışlar hayret verici.
amacım gs güzellemek değil de, biz yine gerekeni yapmışız 3.58 gol beklentisi ile. (zaten biraz top sevse rahat 3-4 olurdu da maç).
ancak fb'in oynadığı oyun nedir öyle yaw? 90 dksını izleyen var mı? statslere yansımayan bir şey mi var ortada?
her şeyi geçtim, 15 yaşındaki çocuğua nasıl 1'den fazla gol atamamışlar hayret verici.
Evet kimin ne olduğunu anlamak için 5-6 hafta beklemek lazım ama dün maçta gayet de kastılar. Adamların önceliği lig zaten. Kasmayacakları yer eleme maçları...Eleme maci var salı günü muhtemelen o yuzden kasmamislardir.
Fener hakkinda saglikli yorum yapmak icin 5-6 hafta beklemek lzm bence
ne bileyim vallahi ads'in kadrosuna falan bakınca bir de kalede 15 yaşındaki çocuğu görünce, ilk yarıdan rahat üç olması lazım gelir diye düşündümdü ben. hatta devre arasında uyuyup kalmışım. sabah sonua bakınca şok oldum.Eleme maci var salı günü muhtemelen o yuzden kasmamislardir.
Fener hakkinda saglikli yorum yapmak icin 5-6 hafta beklemek lzm bence
2012de falan mı olmuştu bu iş?Mourinho madridde ilk haftalar 1-0 yeniyor diye eleştiriliyordu 6.hafta sonrası min 5 atmaya başlamıştı takımı.Keza interde de öyleydi.