- 17 Eylül 2018
- 20.430
- 23.353
- 1.983
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence kesinlikle böyle. İnsanların hafife aldığı bir görüş olabilir ama böyle dışa kapalı/muhafazakar ortamlarda yetişmiş çocuklardaki anlamsız gerginliklerin belli yaşlarda sosyal doygunluğun tam gerçekleşmemesi sonucu olduğu söylenir ve doğrudur da. Genelleme yapılamaz ama bazı karakter tiplerini kesinlikle etkiler. Kerem de bunlardan biri bence.Bi yudum viski alıp karıya gitse o da rahatlayacak biz de..

@hatayspor a girsin demek istemiş
Leicester City'i reddetmiş Palace'ta oynamak istiyormuş. Palace da daha düşük bir ücretle almaya çalışıyormuş. İngiltere'de dönen mavra bu.Zaha Batshuayi’yi takipten çıkmış Icardi takip etti diye.
İstediği kadar yetenekli olsun karakter olarak asla bir aslan değil
Aslan mı kaplan mı bilmiyorum da bir ipte iki cambaz olmuyor. Bu takımın komutanı icardi, beyni mertens. Zaha ikisiyle de ters gidiyordu.Zaha Batshuayi’yi takipten çıkmış Icardi takip etti diye.
Kasti yapılmış faul değil de topa hamle düşüncesi olduğu için kırmızı olmuyor galiba.Bu penaltıda bariz gol şansı yok muydu?
rezil bi herif gerçekten yaZaha Batshuayi’yi takipten çıkmış Icardi takip etti diye.
Geçen sene ilk maçlarında zaha sonradan oyuna girip saçma sapan bir top kaybı yapmıştı. O sırada yedek kulübesini gösterdi kamera icardi ve mertens gülüyorlardı buna o günden beri hem mertens ile hem icardi ile arası hiç olmadı.Zaha ve Icardi‘nin arasi soguk oldugu ilk günden beri belliydi
Birbirlerini sevmiyorlar
Dedim ya evin içinde maçtan sonrarezil bi herif gerçekten ya
takımda gerçekten seven 1-2 kişi vardır bence o da yoktur
çekilir dert değil
Zaha‘nin sadece Boey, Ndombele ve Ziyech ile arasi iyiydi, digerleriyle cok kopuktu. Net bir sekilde gözüküyordu bu. Dedigim gibi özellikle Icardi ile birbirinden hic hazetmedikleri cok netti.Geçen sene ilk maçlarında zaha sonradan oyuna girip saçma sapan bir top kaybı yapmıştı. O sırada yedek kulübesini gösterdi kamera icardi ve mertens gülüyorlardı buna o günden beri hem mertens ile hem icardi ile arası hiç olmadı.