Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sara taş gibi topçu gedson ndiaye gibi kazma ve sağa sola boş boş koşan adam fetişi var bizde
Gedson icimizden geciyo 2 senedir. Tam ihtiyacimiz oyuncu profili. Tam aksine, ayagi yumusak cop fetisizmi var forumda. Oynadigimiz oyun ve Avrupa’da buyuk kucuk her takimdan minimum 2 gol yedigimiz gercegi yumusak ayakcilari haksiz cikariyo.

Ne anlatıyonuz olm son 50 mesajın hepsi anlamsız
Sara dan sonra bi os daha almaz bunlar

Apo çok hımbıl,baskılarda vs hep geç kalıyo

Diyorum ki o zaman sol stoper ve solbeke hızlı adam alıp (sançezle jelertte hızlı) savunmayı öne çıkarıp bazı sorunları giderebilirmiyiz

Nelsonla apo hem yavaş hem geri kaçarak oynuyo,toreira ekarte edildiğinde direkt bire bir kalıyolar,takım boyu da uzuyo,4 hızlı savunma 4lüsünden başka çaremiz yok gibi

Ben Sara'nın hücum mentalitesini beğendim sürekli dikine oynamak istiyor şut ve asist kovalıyor oraya oturduğu zaman çok iş yapacak ama 10 numara mı 8 mı önü zaman gösterir.

valla rdas merkeze her türlü bir takviye daha lazım eğer sorun yaşamak istemiyorsak.
bekler zaten allaha emanet. ne sağdan ne soldan herhangi bir beklentim yok, köhn özellikle korkunç bi çar.
yalnız şöyle de bir durum var, teknik heyet oyunculardan daha fazla verim alabilmeli, o noktada çok kötü bir hazırlanma ve giriş süreci oluyor bu sezon. oyuncuların hiçbirinden adam akıllı tam verim alamıyoruz, hal böyle olunca transferle de çözülecek gibi değil bu iş. zor

Diyorum ki o zaman sol stoper ve solbeke hızlı adam alıp (sançezle jelertte hızlı) savunmayı öne çıkarıp bazı sorunları giderebilirmiyiz

Nelsonla apo hem yavaş hem geri kaçarak oynuyo,toreira ekarte edildiğinde direkt bire bir kalıyolar,takım boyu da uzuyo,4 hızlı savunma 4lüsünden başka çaremiz yok gibi
Nelssonun yine belli bi temposu var, apo cok yavas

Orta saha şart yoksa elek oluruz büyük maçlarda

Dribblingci, güçlü basan biri lazım öncelik olarak

Bence sol bekten daha elzem ve devamında da üçlüye dönülmeki

ligde büyükler yine yüksek puanlara çıkacak belliki

anadolu takımları cacık yine

Biz şu amrabat'ı çeksek lig 11.hafta biter ama fener alacak gibi duruyor
Hocamizin geçen sene ilk alternatifiydi bu sene yüzüne bakmıyor. Son güne kadar manu işi yatar da bize düşer mi diye beklemiştik. Sıkça söylendiği gibi hocamiz daha kendisi ne istediğini bilmiyor ki.

Yavas, agir takildi ben daha tempolu saniyodum
hızlı bi topcu değil, ben de norwich maclarını izlerken üzülmüştüm hız olayına. ama kötü bi futbolcu da değil. iyi işleyen bi sistemde takımını bir seviye ileri taşır belki ama bizim gibi kötü durumda olan bi takıma seviye atlatır mı, zannetmiyom

iyi bi futbolcu ama günün sonunda, oynatmasını bilene

yazılanlardan yanlış anlayanlar için belirtmek isterim güvensizlik sara'ya karşı değil hocaya karşı. geçen sezon para verilerek yapılan 10 transferden 7'sini yeni sezona sokamayan hocadan da izin verirseniz o kadar şüphemiz olsun. yoksa kullanmayı bilene sara da iyi oyuncu, ndiaye de, gedson da. topu rakip sahaya yığarak oynayacak, az top kaybedecek hoca için sara daha iyi tercih, sürekli kaybedip tek adam baskısıyla kazanmak isteyen hazırcı için gedson. bizim yerli hocalardan özellikle gözü avrupa'da olanlar genelde sara tipi oyuncu tercih edip patladıklarıyla kalırlar. sergio gibi, pjanic gibi ve hatta krunic gibi. sara'nın da çok farklı olacağına inancım yok, hoca yanıltırsa zaten sara'dan başlayarak bambaşka bi takım olmaya evriliriz. o da türk futbolunda 100 yılda 1 nasip olmuş bişey işte.

8 numarayı 10 yapmak neredeyse imkansız, o kıvraklık, yaratıcılık, hızlı karar verme sonradan yüklemesi zor özellikler.

Ama 10 numaradan tam paket 8 yaparsın. Emre B., Ayhan gibi net örnekler var bizden de.

Sara'nın yaşı çok genç değil ama bence iyi 8 olabilecek gibi. Hele yanına İlkay tarzı bir orta saha alırsak 6-8 tarzı bir merkez aramaya gerek kalmadan hallederiz orayı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt