Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Kuzu yemHadi o Kuzu, yemi sever yani doğası gereği
Sana noluyo karşim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kuzu yemHadi o Kuzu, yemi sever yani doğası gereği
Sana noluyo karşim
Gedson icimizden geciyo 2 senedir. Tam ihtiyacimiz oyuncu profili. Tam aksine, ayagi yumusak cop fetisizmi var forumda. Oynadigimiz oyun ve Avrupa’da buyuk kucuk her takimdan minimum 2 gol yedigimiz gercegi yumusak ayakcilari haksiz cikariyo.sara taş gibi topçu gedson ndiaye gibi kazma ve sağa sola boş boş koşan adam fetişi var bizde
Pazartesi tam anlamıyla bitmesi bekleniyormuş. Ödeme planı, opsiyon falan konuşuluyormuş.Bu zaha'da bir problem mi var neden gitmedi hala
Sara dan sonra bi os daha almaz bunlarNe anlatıyonuz olm son 50 mesajın hepsi anlamsız
Haber btw. Paylaşmayı unutmuşuz
Ben Sara'nın hücum mentalitesini beğendim sürekli dikine oynamak istiyor şut ve asist kovalıyor oraya oturduğu zaman çok iş yapacak ama 10 numara mı 8 mı önü zaman gösterir.
Nelssonun yine belli bi temposu var, apo cok yavasSara dan sonra bi os daha almaz bunlar
Apo çok hımbıl,baskılarda vs hep geç kalıyo
Diyorum ki o zaman sol stoper ve solbeke hızlı adam alıp (sançezle jelertte hızlı) savunmayı öne çıkarıp bazı sorunları giderebilirmiyiz
Nelsonla apo hem yavaş hem geri kaçarak oynuyo,toreira ekarte edildiğinde direkt bire bir kalıyolar,takım boyu da uzuyo,4 hızlı savunma 4lüsünden başka çaremiz yok gibi
Ideal 11 kur bana onurumOkan hocam ne tip ortasaha istediğini kendi de bilmiyor
Orta saha şart yoksa elek oluruz büyük maçlardaSara dan sonra bi os daha almaz bunlar
Apo çok hımbıl,baskılarda vs hep geç kalıyo
Diyorum ki o zaman sol stoper ve solbeke hızlı adam alıp (sançezle jelertte hızlı) savunmayı öne çıkarıp bazı sorunları giderebilirmiyiz
Nelsonla apo hem yavaş hem geri kaçarak oynuyo,toreira ekarte edildiğinde direkt bire bir kalıyolar,takım boyu da uzuyo,4 hızlı savunma 4lüsünden başka çaremiz yok gibi
Kereme kanki aldık. MuslumanstarKim bu Bombacı Mülayim?
Aykut Demir de gelsin şeyhlik yaparKereme kanki aldık. Muslumanstar
Hocamizin geçen sene ilk alternatifiydi bu sene yüzüne bakmıyor. Son güne kadar manu işi yatar da bize düşer mi diye beklemiştik. Sıkça söylendiği gibi hocamiz daha kendisi ne istediğini bilmiyor ki.Biz şu amrabat'ı çeksek lig 11.hafta biter ama fener alacak gibi duruyor
hızlı bi topcu değil, ben de norwich maclarını izlerken üzülmüştüm hız olayına. ama kötü bi futbolcu da değil. iyi işleyen bi sistemde takımını bir seviye ileri taşır belki ama bizim gibi kötü durumda olan bi takıma seviye atlatır mı, zannetmiyomYavas, agir takildi ben daha tempolu saniyodum
Nelson muhteşem bi savunmacı ama bizim oyunun stoperi değil tamNelssonun yine belli bi temposu var, apo cok yavas