Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.749
- 18.843
- 1.188
Bunlar Erden baskanin transferleri yani?Eminim Bardakçı 25 Haziran, Oliveira 9 Temmuz'da açıklanmıştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar Erden baskanin transferleri yani?Eminim Bardakçı 25 Haziran, Oliveira 9 Temmuz'da açıklanmıştı.
terim mi? yok derwall.Bu sene Okan hocanın son senesi bence bu net ya 5.yildizi takan hoca olacak yada yerini hocası terime bırakacak yani ayağını denk alsa ve saçmalamayı bıraksa iyi olur bizide terimle ugrastirmaz
Danilo cop, mukiele iyiSarsınlar bize Danilo+Mukiele.
Bu adamın defansı düşündüğünü sanmıyorum. Tercihleri hep hücumdan yana. İnşallah sonumuz felaket olmaz. Okan buruk başarılı olsun bizim soylediklerimiz bosa çıksın. GS için yanilmayi tercih ederim. Bu kuş sürüsü sevinmesin yeterkiBunu yazdığım mesajda artık Sacha da yok demiştim; takım defansı açısından geçen yılkinden çok daha gerideyiz yani.
Sen öyle diyorsan öyledir.Danilo cop, mukiele iyi
Mico da hoca istedi deli gibi. Listesindeki ilk 3 isim bunlardi hepsi de çöp cikti.Oliveira seferovic hoca istedi, kel getirdi
Bu orta saha ve oyun tarzı ile Avrupa'da elek olacağız demekki------------- Muslera ---------------
Jelert-- Sanchez-- Apo-- X (yab.)
------- Torreira----- Sara---------
-- Baris--- Mertens-- Kerem
----------- Icardi --------------
Kerem takimda kalirsa ilk 11 yüksek ihtimalle bu olacaktır. Alternatif olması icin yedek bir kanat ve orta saha alınır. Oliveira, Yusuf ve Dubois gönderilir.
kaynak?Mico da hoca istedi deli gibi. Listesindeki ilk 3 isim bunlardi hepsi de çöp cikti.
SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan Hoca Avrupa maçlarında Mertens yerine Kaan'i oynatır belki ama pek sanmıyorum.Bu orta saha ve oyun tarzı ile Avrupa'da elek olacağız demekki
Onu yapsın bari. Süzgeç gibi geçiyorlar orta sahamızdan.Okan Hoca Avrupa maçlarında Mertens yerine Kaan'i oynatır belki ama pek sanmıyorum.
Bir sakatlansa yandık kuzum.Torreira bir gün bayilsin diye yemin etmisiz
öyle bişey olursa bayram edersinBir sakatlansa yandık kuzum.
Cehaleti doruklarda yaşayan bi halktan istatistik bilgisi bekleyerek onlara haksızlık etmeyelimbir macla istatistik konusmak kadar sacma bir olay yok bu mallik ancak turkiyede yapilir
Kahrolurum ekinim sen Okan Buruku nasıl savunacaksin onu düşünöyle bişey olursa bayram edersin
hatay maçında son dk golu atınca kahroldugun gibi mi?Kahrolurum ekinim sen Okan Buruku nasıl savunacaksin onu düşün