Cihangir Göktaş
Aslan Üye
- 18 Temmuz 2022
- 9.495
- 11.958
- 773
Paranin kopegi ezequie
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir de utanmadan,gerci utanmalari yok zaten,medya GS nin elinde diye forumlarinda kinu acmislar.Bu batsuayinin golune ofsayt dediler bende inandim 2 gun megerse ofsayt falan yokmus serefsizler guzel algi cektiler
Alles gute zum GeburtstagGünaydın herkese
Bugün güzel haberler umut ediyorum
Güzel de bir doğum günü hediyesi olmuş olur
Aferin ona. Egosu maasallah eskileri ozletir derecede. FTninde taktığı oyuncular bilirim ama hem oynatır hem de medya önünde %100 hatalı olsa bile savunurdu. Ki FTden hazzetmemOkan hoca Zaha‘yi takipten cikmis
Yönetimden çok hoca sorun o istemiyor gibiYusuf Yazıcı hiç içime sinmiyor var ya
Zaten Mertens oyundan çıktığı anda Batshuayi yi alıp forveti ikiliyoruz. Haydi çok zorunda kaldık Ziyech gerçekte bir 10 numara haydi o da olmadı mı Demirbay uzun süre 10 numara oynadı en kötü Sara yı orda değerlendiririz
Adam akıllı bir orta saha ve sol bek almamak için yönetim elinden geleni yapıyor gerçekten
Aferin ona. Egosu maasallah eskileri ozletir derecede. FTninde taktığı oyuncular bilirim ama hem oynatır hem de medya önünde %100 hatalı olsa bile savunurdu. Ki FTden hazzetmem
Doğum günün kutlu olsun kaşarlandin artık tebrik ederimGünaydın herkese
Net okandan beklerim. Zaha ergen gibi davransa sene içinde milyon kez vakti vardı. Adam onca şeye rağmen son dakikaya kadar mutluyum ve oynamak istiyorum dedi ve gösterdi. Ergence* bir şekilde maç sonu açıklamalara maruz kaldı.Belki Zaha çıkarmıştır.
Bu ergen hareketi hangisinden beklersiniz??
Mutlu yıllarGünaydın herkese
doğum günün kutlu olsun rengimGünaydın herkese
Aynen bu herif çok iyi hoca Trabzon kapmadan kapman lazım.tekkeyi gsde görmek isterim