- 25 Temmuz 2011
- 7.297
- 4.243
- 1.938
Ya genc ya Duboa kalsin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arias gelsinde lovik istemiyomJohn Arias ile Lovik alınsa takıma yeterli şuan.Gidip patates olmuş Rui felan ne diye alınır.Hocanin oyuncu izliyorum dediği aram Rui 33 yaşında.bu yaşta adamı izlesen ne izlemesen ne?
Valla 33 yaşındaki Rui gelecegine gündemdekiler den Lovik daha mantıklı duruyor renkdas.Yoksa ismi çıkmamis bir dünya adam yazariz buraya.Arias gelsinde lovik istemiyom
ben istiyorumAurieri niye gönderdiler
Panik transferi istemiyoruz
evetKim 33 Luk rui mi
kabul edelim taktiksel bilgisi zayıf bi hocaya sahibizTüm hazırlık maçları üstüne bjk ve hatay maçlarını 2ser kez izledim (Okan hocanın bunu yaptığını sanmıyorum ).. 10 no'lu bir sistemde demirbay gibi hoşaf bir adamla veya berkan gibi hiçbir sistemden anlamayan bir adamla oynarken toreirayi devamlı öne baskıya göndermeyi bana hiçbir mantık açıklayamaz.. Hatay macinda bu şekilde 2 tane top kazanmış ama topu kazanamadigimiz an arka tarafta resmen kara delik oluşuyor.. Ya sen Galatasaray hocasisin 0-0 giden bir maçta bu kadar keskin hamleler yapılmaz..
Parma maçı bjk maçı gibi 2 pas geçirebilen takımlar delik desek eder arka tarafı..
Bu hastalıktan kurtulmanin 2 yolu var..İlki ve doğru olani herkesin malumu Toreiranin yanına bir Gedson bulmak hadi onu bulamadin en azından bir Amrabat koyup savunma sigortası sağlamak....
İkinci seçenek beklerle birlikte tüm defans bloğunu bu baskıya uygun hale getirmek ki bu işi Okan hocanın yapabileceğini sanmıyorum zaten bu işe uygun elimizde bir tek davinson sanchez kaldı geçen yıl boey de bu sisteme cuk oturuyordu..
Geçen sene münich maçlarını da 2 kez izler misin?Tüm hazırlık maçları üstüne bjk ve hatay maçlarını 2ser kez izledim (Okan hocanın bunu yaptığını sanmıyorum ).. 10 no'lu bir sistemde demirbay gibi hoşaf bir adamla veya berkan gibi hiçbir sistemden anlamayan bir adamla oynarken toreirayi devamlı öne baskıya göndermeyi bana hiçbir mantık açıklayamaz.. Hatay macinda bu şekilde 2 tane top kazanmış ama topu kazanamadigimiz an arka tarafta resmen kara delik oluşuyor.. Ya sen Galatasaray hocasisin 0-0 giden bir maçta bu kadar keskin hamleler yapılmaz..
Parma maçı bjk maçı gibi 2 pas geçirebilen takımlar delik desek eder arka tarafı..
Bu hastalıktan kurtulmanin 2 yolu var..İlki ve doğru olani herkesin malumu Toreiranin yanına bir Gedson bulmak hadi onu bulamadin en azından bir Amrabat koyup savunma sigortası sağlamak....
İkinci seçenek beklerle birlikte tüm defans bloğunu bu baskıya uygun hale getirmek ki bu işi Okan hocanın yapabileceğini sanmıyorum zaten bu işe uygun elimizde bir tek davinson sanchez kaldı geçen yıl boey de bu sisteme cuk oturuyordu..