Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagatomo ya benzettim. O kac yasinda gelmisti?

Beleṣe gelecekse 2m maaṣa 2 sene göturur sol beki olumlu bakiyorum

Şampiyon oldukları sezonun en zayıf halkasıydı Napoli adına. 5 yıldır ismi bizle geçiyor.

Kuralım 1 kadro

Muslera
Jelert Sanchez Apo Locko
Torreira Rabiot
Barış Sara Zeballos
Kral

Tüm hazırlık maçları üstüne bjk ve hatay maçlarını 2ser kez izledim (Okan hocanın bunu yaptığını sanmıyorum ).. 10 no'lu bir sistemde demirbay gibi hoşaf bir adamla veya berkan gibi hiçbir sistemden anlamayan bir adamla oynarken toreirayi devamlı öne baskıya göndermeyi bana hiçbir mantık açıklayamaz.. Hatay macinda bu şekilde 2 tane top kazanmış ama topu kazanamadigimiz an arka tarafta resmen kara delik oluşuyor.. Ya sen Galatasaray hocasisin 0-0 giden bir maçta bu kadar keskin hamleler yapılmaz..
Parma maçı bjk maçı gibi 2 pas geçirebilen takımlar delik desek eder arka tarafı..
Bu hastalıktan kurtulmanin 2 yolu var..İlki ve doğru olani herkesin malumu Toreiranin yanına bir Gedson bulmak hadi onu bulamadin en azından bir Amrabat koyup savunma sigortası sağlamak....
İkinci seçenek beklerle birlikte tüm defans bloğunu bu baskıya uygun hale getirmek ki bu işi Okan hocanın yapabileceğini sanmıyorum zaten bu işe uygun elimizde bir tek davinson sanchez kaldı geçen yıl boey de bu sisteme cuk oturuyordu..

Tüm hazırlık maçları üstüne bjk ve hatay maçlarını 2ser kez izledim (Okan hocanın bunu yaptığını sanmıyorum ).. 10 no'lu bir sistemde demirbay gibi hoşaf bir adamla veya berkan gibi hiçbir sistemden anlamayan bir adamla oynarken toreirayi devamlı öne baskıya göndermeyi bana hiçbir mantık açıklayamaz.. Hatay macinda bu şekilde 2 tane top kazanmış ama topu kazanamadigimiz an arka tarafta resmen kara delik oluşuyor.. Ya sen Galatasaray hocasisin 0-0 giden bir maçta bu kadar keskin hamleler yapılmaz..
Parma maçı bjk maçı gibi 2 pas geçirebilen takımlar delik desek eder arka tarafı..
Bu hastalıktan kurtulmanin 2 yolu var..İlki ve doğru olani herkesin malumu Toreiranin yanına bir Gedson bulmak hadi onu bulamadin en azından bir Amrabat koyup savunma sigortası sağlamak....
İkinci seçenek beklerle birlikte tüm defans bloğunu bu baskıya uygun hale getirmek ki bu işi Okan hocanın yapabileceğini sanmıyorum zaten bu işe uygun elimizde bir tek davinson sanchez kaldı geçen yıl boey de bu sisteme cuk oturuyordu..
kabul edelim taktiksel bilgisi zayıf bi hocaya sahibiz

Bu takımın çok ciddi bir hezimete ugraması lazım şöyle şampiyonlar liginden elenip ligi 10 sırada bitirsek belki 1 sezon kaybederiz ama takımın önümüzde ki 10 yılı kurtulur. Bir yazarın sözü vardı doğmak isteyen, bir dünyayı yok etmek zorundadır diye tam olarak ihtiyacımız olan şey bu korkunç insanlar tarafından yönetiliyoruz ve bu isimler ülkede başarılı diye addediliyor.

trio ofsayt algısı tutmadı, herkes ofsayt değil, net penaltı dedi. beinin kime hizmet ettiği ilk haftadan belli oldu

Geçen sene münich maçlarını da 2 kez izler misin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt