- 19 Mart 2014
- 29.473
- 30.926
- 2.718
Ramos mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
De Gea Fiorentina'ya sadece 2 milyon euroluk maas karşılığında imza atmış. Bizim efsanemiz 38 yaşında kemiksiz 2.5 milyon euro kazanıyor
Hala bi ihtimal var abi ,Ramos mu ?
Ramos mu ?
Dursun öyle demedi ki. Kadroyu koruduk transferlerimiz yaptık ayrılan olursa fırsat transferi kovalarız dedi. Hiç bir isim çıkmaz artık.Yarın yada Çarşamba açıklama bekliyorum, görüştüğümüz oyuncular var en kısa sürede kadromuza katmak istiyoruz içerikli
De Gea Fiorentina'ya sadece 2 milyon euroluk maas karşılığında imza atmış. Bizim efsanemiz 38 yaşında kemiksiz 2.5 milyon euro kazanıyor
Görürsün iki gün içindeDursun öyle demedi ki. Kadroyu koruduk transferlerimiz yaptık ayrılan olursa fırsat transferi kovalarız dedi. Hiç bir isim çıkmaz artık.
Rabiot gelirse soyunurum Amrabat gelirse max tshirti çıkartırım
Rabiot elit bir ortasaha çok sevinirim gelirse Amrabat'ta iyi oyuncu ama bir Rabiot değil.Olası bir Rabiot transferini iptal ettirmeye mi çalışıyorsunuz hocam?![]()
Rdas soyunmak icin bir neden ariyormussun gibi duruyor ögle saatlerinde de Rabiot hanimin kutusuna kaymistin ona da nude attiysan gecmis olsun diyorum hepimizeRabiot gelirse soyunurum Amrabat gelirse max tshirti çıkartırım
Kadrolar ne zaman veriliyor bilmiyorum ama neden yazilmasin kiSanchez oynarsa sorun olmaz. Kadroya yazıldımı?