Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Davidson Nelson Abdül
Jelert Toreira *Frenrup Köhn
Sara Barış
İcardi

Post olarak güzel duruyor ama sahada bizi hazza sürüklermi bilmem
sevgili hayri ,

bold nokta atisi bir * oyuncu belirtmissin 11 icerisinde .
*izledigim maclar ozelinde -gilardino agirlikli 352 oynatiyordu.kimi maclarda 451,442 532 de denk geldim .

tarafim adina gecen sezon kendisinin en begendigim performansi
mou lu roma'yi surklase ettikleri macti .4-1

birde deplasmandaki napoli macini bold bulmustum performans bazli.1-1

bold versatile bir orta saha. izledigim maclarda orta nin ayri ayri her yerinde performans sergiledi . sag ve sol ic,ve 6 da oynadigi maclar ayri dikkat edilesi idi .

saygi ve selamlar .

Bunlar teknik direktör değil parayla basın sözcüsü transfer etmişler.Alt tarafı kariyeri düşüşte olan bir hocasin istersen dünya sampiyonu ol.

Gerçekten bazı iddiaları görünce acuna gibi üzülüyorum. Bize 24 yaş üstü oyuncu lazım değil. O değil de söylenti çıkan oyuncuların hepsi takımında dusunulmeyen isimler.

Zaha nin yerine ben Depay transferine karşı değilim arkasına iyi bir sol bek alinacaksa.

José zamanında da böyleydi iyi hatırlıyorum hakem hataları ile yarı finale çıktılar. Hatta galatasaray bizden daha erken mac yaptı diye yaygara yaptı. Var olsaydı biz yarı finale çıkar mıydık? Bence real halen kullanıyor.

sevgili hayri ,

bold nokta atisi bir * oyuncu belirtmissin 11 icerisinde .
*izledigim maclar ozelinde -gilardino agirlikli 352 oynatiyordu.kimi maclarda 451,442 532 de denk geldim .

tarafim adina gecen sezon kendisinin en begendigim performansi
mou lu roma'yi surklase ettikleri macti .4-1

birde deplasmandaki napoli macini bold bulmustum performans bazli.1-1

bold versatile bir orta saha. izledigim maclarda orta nin ayri ayri her yerinde performans sergiledi . sag ve sol ic,ve 6 da oynadigi maclar ayri dikkat edilesi idi .

saygi ve selamlar .

Sağol Suat abi saygılar 🖐

IMG_5882.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt