Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 14.792
- 13.659
- 1.398
Nelson ve Abdül'ü rahat ettirmek için Rabiot bir an önce bitirilmelidir daha az pozisyon veririz Lucas-Rabiot ile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güldürme beniAbdülkerim ayrılmak istiyormuş
1 haftada nasıl toparlayacaklar, a.kerimin hatay maçında halini gördün. şl playoff var haftayaReis inan bana toparlar ikiside f5 maçıma kadar davi döner
Gazete alan kaldı mı?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Adam yaz boyu çalışsa da 1 ay bekleme ihtimalimiz vardıeu2024'ten beri yatışta adam yaw. forma girecek diye 1 ay bekleriz.
Kaynak hüzünlü bir ponçikAbdülkerim ayrılmak istiyormuş
ön alan baskısıııııııııııııııııı
Rtaş inan biraz Şuan alternatifimiz yok ben nelsonada apoyada güveniyorum Kaan’da var hatta1 haftada nasıl toparlayacaklar, a.kerimin hatay maçında halini gördün. şl playoff var haftaya
yine de 4. bi stoper lazım yedekleri yok heralde Ahmetcan Kaplan'ı falan alırlarUlan bugüne kadar 3 tane elit stoperimiz var bu takımlar lüks deniyordu bugün 2-3 hafta adam sakatlandı diye milyonlarca Euro verip bir tane stoper almamız gerekir diyorsunuz. Her sakatlıkta bir tane adam alsak mahvolduk biz... 3 hafta sonra davin son gelince aldığımız adamı neremize sokacağız?
Ben bizim taraftarı anlamıyorum apo kötü ondan transfer teklifi alıyor bunlar nelsodna ikiside Avrupa’da olsa 25 er milyonluk stoperler elit olmasada elit altı stoperler ikiside gayet iyi oyuncularUlan bugüne kadar 3 tane elit stoperimiz var bu takımlar lüks deniyordu bugün 2-3 hafta adam sakatlandı diye milyonlarca Euro verip bir tane stoper almamız gerekir diyorsunuz. Her sakatlıkta bir tane adam alsak mahvolduk biz... 3 hafta sonra davin son gelince aldığımız adamı neremize sokacağız?