Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi şu Beşiktaş elde 3 kuruş yokken bu kadar para harcayabiliyorsa biz hala ile harcarız herhalde. Aslında normal olan bizimki de bu adiler nasıl bu kadar paralar harcıyor benim aklımın almıyor.

2. başkanları babadan hayvan gibi zengin. büyük kasa kolaylığı sağlıyo. ha yarın devran dönünce demirören gibi param da param diye ağlayınca kıçları sızlar ama şu an tadını çıkarıyolar. tatlı tatlı yemenin bi de acı acı çıkışı vardır, onu yaşar en geç 2 seneye koçtaş.

Samsunspora oyun üstünlüğü sağlayamayan takımdan 5 yedik daha 1 hafta önce ve bunun %90 sorumlusu nelson-abdülkerim ikilisiydi. O kadar para harcayıp bütün sezonun kaderini 2 tane adamın toparlanmasına bağlayamayız. Acilen stoper yangını başlatmalıyız kanadı manadı dursun kenarda bu işi halledemezsek bütün sezona mal olacak yazıyorum buraya.

Bu sene tam tutmamış krem karemel gibi dağılırız
1723489212409.gif

Sanchez in sakatlığı çok üzdü elbette ama şimdi önemli olan ucl maçında hocanın ne şekilde oynatacağı.
Takımda profil olarak Sanchez tarzı bir oyuncu yokken yine savunmayı çok öne çekersek intihar olur. Hele ki Nelsson - Apo fizik olarak daha kendilerini bulmamışlarken...
Rakibi biraz geride karşılayıp, sete dönüp, arkaya adam kaçırmaya çalışmalıyız.
Bu şekilde oynarsak Hatay maçındaki Icardi'nin Barış'a gönderdiği o mükemmel asistten bolca görürüz.
Kerem o zamana kadar gitmezse o da bu oyun şablonunda daha etkili olur.

Samsunspora oyun üstünlüğü sağlayamayan takımdan 5 yedik daha 1 hafta önce ve bunun %90 sorumlusu nelson-abdülkerim ikilisiydi. O kadar para harcayıp bütün sezonun kaderini 2 tane adamın toparlanmasına bağlayamayız. Acilen stoper yangını başlatmalıyız kanadı manadı dursun kenarda bu işi halledemezsek bütün sezona mal olacak yazıyorum buraya.
Yok renktaş bu adamlar bir anda seviye atlayacak nelsson her ikili mücadeleyi kazanıcak apo uçacak kaçacak öyle deme !

Emin bayram kalmalıydı gönderdiler gittiler stoper rotasyonunu koruyacaklarına zayıflattılar vasıfsız herifler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt