Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bize lazım olan stoper hızlı bir stoper. Emin oynasa bizde çok açık vereceğini düşünüyorum. Aslında Nelsson bu sezon başı sakatlanmayıp Euro oynasa ve 15 civarına satsak yerine Adam Nagola'yı alabilsek bize daha uygun olabilirdi ama olmadı. Şimdi stoper alınacaksa bile yerli sol ayaklı bir isim olmalı

Bu herif gitmez mi bize? Milli takımda kazma ama sert bir profil çizmişti iş yapabilir sanki

Depayı alırım
Amrabatı alırım
Sol beke kristansen alırım
Arkama yaslanır maçı izlerim

Muslera
Jalert Davinson Nelsson Kristansen
Torreira Amrabat
Barış Gabriel Depay
İcardi

Geçen sene rabiot a , fabian ruiz e burun kıvırıp ndombele gelince akıllanmadık ,

Şimdi de depay a burun kıvırıyoruz he

Bakalım kimi getirebilecekler.

Neyse premier lig transfer sezonu kapanınca kadroda düşünülmeyen çöplerden birini bulurlar yine

depaya nerede ihtiyacımız var ki

kesinlikle burada anlatıldığı kadar olumsuz bir durum yok

çok iyi bir kadrosu var galatasarayın

türk takımları 11 ane adı büyük maaşı çok adam dizince başarılı olmuyor

bakın bizim 4 yıllık serüvene veya fenerin daumlu zicolu zamanlarında

4-5 kaliteli adamın yanında hep takım oyununa yatkın ve yukarı çıkmayı hedefleyen oyuncular vardır

bizim icardi mertens ziyech torreira muslera davinson vb. çokça yıldızımız var zaten

şimdi akerim nelsson jelert köhn sara kerem barış gibi isimler onlara yardımcı olacak

bundan sonra alınacaklar da böyle olmalı

bizim takımda endişe edeceğim tek şey yerli kalitesi olur olası ayrılıklarda

başarı için yerli kalitesi çok önemli bence

sakat olmasa ozan kabak için herşeyi yapardım mesela
bjk'den gedson
fb'den ferdi

bu iki oyuncu dışında komple türk liginden herhangi bir mevkideki herhangi bir oyuncuyu, gs ilk onbirindeki muadiline değişmem.

sıfır şaka.

Bu herif gitmez mi bize? Milli takımda kazma ama sert bir profil çizmişti iş yapabilir sanki
Pek beğenmiyorum ama sol ayaklı yerli bir stoper almamız lazım elimizde tek sol ayaklı stoper Bardakçı. Tercihim Ahmetcan, Yasin, Cenk diye sırayla gider zaten başka bir ihtimal yok herhalde solak TR yetişme stoper. Ama maliyeti uygunsa hatta kiralık+ opsiyon şeklinde gayet denenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt