Transfer Nöbeti #11 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Emin türküsü tutturuluyor da neyi ispatlamış bu çocuk? Bu seviyenin adamı olmadığını görüp gittiyse takdir etmek gerekir. Ne zaman izlesem ağır ve gevşek bir defans oyuncusu gördüm, gayet iyi paraya da elden çıkarıldı, yolu açık olsun...

Nelsson bjk macindan sonra bu takimda kalmasi bile buyuk bir rezalet

O hatalari bir turk futbolcu yapsaydi ki ilk geldiginde abdulkerim hatali bir geri pasi yapmisti o aksam cocuk sosyal medya hesabini kapatmak zorunda kalmisti

Emin bayram gibi altyapi degerini yok paraya verip nelssonu satmamak bence enayilik
Sırtımda taşırım mi diyelim hata yaptı diye nelson a. Satalim mi diyelim .hesabını kapatması ne Nelson ne abdulkerim taraftar kendi e bakmalı adam hesabını kapatıyor biz kendimize bakalım demeli toksik ortam demeli

Agalar teker teker gelin ya :) Ben istatistik falan incelemem. Izledigim uzerinden yorum yaparım. Görünen o ki yanilmisim. Geri alıyorum tamam sakin :)
Aslında bir noktada haklısın, Nelson hava topunu alıyor her türlü kafayı vuruyor, ama sırf uzaklaştırmak için. Davinson gibi anı atağa çıkartacak şekilde vurmuyor. Davinson maasallah vurursa ziyeche ayağıyla pas vermiş gibi gönderiyor. Nelsonda iki orta sahanın ortasına düşüyor uzun toplar, atak devamlılığını sağlıyorlar. Bu yönden biraz katilabilirim sana. Ama iyi linç yedin😄

Aslında bir noktada haklısın, Nelson hava topunu alıyor her türlü kafayı vuruyor, ama sırf uzaklaştırmak için. Davinson gibi anı atağa çıkartacak şekilde vurmuyor. Davinson maasallah vurursa ziyeche ayağıyla pas vermiş gibi gönderiyor. Nelsonda iki orta sahanın ortasına düşüyor uzun toplar, atak devamlılığını sağlıyorlar. Bu yönden biraz katilabilirim sana. Ama iyi linç yedin😄
sakat olmadıgı zamanlar diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt