Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.190
- 39.959
- 3.013
Tansiyonum firliyor artiksakin ol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tansiyonum firliyor artiksakin ol
Adamlar yabancı hakem getirtti tek maçlığına, şu olayı biz yapıp şampiyon olsak ülke ayağa kalkardı.TFF de nasıl hiç etkinliğimiz yok ona anlam veremiyorum .Bu sene bunlara kimse dur diyemedi ceza veremedi.Bakalım bu sezon ne tür akrobasi hareketleri göreceğiz.Türlü türlü huylar.Erden Timur durmuş olsaydı daha neler açıklayacaktı kim bilir.Vallahi merak ediyorum keşke herhangi bir platformda açıklayabilse.
aziz yildirimi cok seviyor. Cok iyi rakip, cok buyuk kadrolar kuruyordu baskan diye surekli yaliyor azizi arda.Fbye olan saygıdan mi reddetmiş o kısmı biraz tuhaf ama jsjsh
Mali olarak demedim zaten. Ama eski cazibeligi yok. Önceden wirtz veya diazi rahat alabilirdi.Bayern kötü durumda filan degil rdas. 50+1 kurali var bir keresinde Almanya da en büyük etken de bu mesela kulüplerin çoğunluk hissesinin taraftarların elinde olmasını zorunlu kılıyor. Bu, Bayern’in ticari şirketler veya zengin yatırımcılar tarafından kontrol edilmesini engelliyor. Kulüp, gelirlerini daha çok kendi kaynaklarından (bilet satışları, sponsorluklar, ticari faaliyetler) elde ediyor ve borçlanarak veya dış yatırım alarak büyük harcamalara girişmiyor bu da dogal olarak transfer bütcesini kisitliyor ama bu yeni bir sey de degil.
Bayern zaten asiri borclanmayi tercih etmeyen bir kulüp ama isterse gidip Diaz icin 70-80 masaya yatirabiliyor. Ligdeki diger kulüplerin de finansal gücü Bayern gibi olmayinca lig icin asiri hamleler yapmasi da gerekmiyor.
Sportif basariyi zaten her türlü yakalayabiliyorlar ama ticaret > sportif basari olarak takiliyor ve bir türlü yine basarili oluyorlar.
900Köln ne teklif etti acaba. 1m alamaz.
Yayın gelirinden cidden o kadar geliyor mu, ben o kadar bile gelmez diye düşünüyordum hatta 25-27 üzeri beklemiyorum katılım payı + yayın plus coefficient paylarını.
Grup ve playoffla 40'a ulaşmak dahi zor bu durumda zaten. 5 maç kazanmak lazım.
Son 16'ya kalmadan 50 kapılarına gitmek imkansız.
Forumda bir arkadaş bu parayı istediğine inanmamıştı.
Ali Dürüst zamanı biraz daha iyidik TFF nezlinde. Keşke o devam etmiş olsa.Metin ÖZTÜRK konusunda katılıyorum.Bu sene istedikleri herşeyi yaptılar.Adamlar yabancı hakem getirtti tek maçlığına, şu olayı biz yapıp şampiyon olsak ülke ayağa kalkardı.
TFFden sorumlu yönetici Metin Öztürkmüş, fıkra bu kadar.
Diazi yine alacaklar bence ama lpool bayernin durumunu çok iyi kullaniyor çünkü adamların seçenekleri kalmadı. Hatta şöyle:Mali olarak demedim zaten. Ama eski cazibeligi yok. Önceden wirtz veya diazi rahat alabilirdi.