- 1 Mayıs 2018
- 57.579
- 48.350
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayılıyorum herifeBu adamı nereden buldularda ünlü ettiler çok komik olay![]()
Hatip bir defol lan artıkCago:
Kaleci konusunda tekrar bir çift başlılık problemi çıktı...
Olsun damlaya damlaya göl olur .Bugün haberi çıkar yarın bakmışsın gerçek olmuş.Yalanda olsa çıksın ki mutlu olalım.Mevzu bahsi geçenlerin topu gider inşallah.Ki yer açılsın.Carlos Cuesta’ya Spartak Moskova talip oldu. Rus ekibi, Galatasaray ile bonservis ve ödeme şartları için görüşmelere başladı.
Spartak’ın sportif direktörü Francis Cagigao, transferi bizzat yürütüyor. (Caner İşbeğendiren) kaynak osuruk az ama olsun belki gider
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
2000lerde GS - 2025 model GSBen ortaokuldayken fbliler parasizligimizla dalga geçerdi simdi de paranin kaynagi ne diye cırlıyor! Cırlayın sizi daha çok cırlatıcaz
Anket açalım hemen üstad ayıpsınKMJ mi?
Akanji mi?
Singo mu?
Kimi istersiniz
3’ünüKMJ mi?
Akanji mi?
Singo mu?
Kimi istersiniz
Daha demin buhi hakanı karalıyor sen yazmadın mı ortak ondan dedimKankacim bipo, dissosyative vs her sey var da hakan konusu bunlarla alakalı degil. Seviyordum, istiyordum ama fenere beni al diyen adamı hala sevip isteyecek kadar omurgasız değilim. Eşimiz bizi aldatsa sevip evde beslemeye devam mi edecegiz?
Yas olarak, kesiciligi, teknigi de kötü olmamasi ve sag bek stoper oynayablmesi icin singo derim.KMJ mi?
Akanji mi?
Singo mu?
Kimi istersiniz
Singo hem bek hen stoper oynayabiliyormus. Akanji nin de çok sağbek oynamişligi var city de bu ikisini kmjnin onune koyarımKMJ mi?
Akanji mi?
Singo mu?
Kimi istersiniz
Akanji ve singo düşünülyor zatenSingo hem bek hen stoper oynayabiliyormus. Akanji nin de çok sağbek oynamişligi var city de bu ikisini kmjnin onune koyarım
Hangi kaleciyi istiyorsa artik, ona göre yorum yapardik.Hatip bir defol lan artık