Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben ortaokuldayken fbliler parasizligimizla dalga geçerdi simdi de paranin kaynagi ne diye cırlıyor! Cırlayın sizi daha çok cırlatıcaz

Carlos Cuesta’ya Spartak Moskova talip oldu. Rus ekibi, Galatasaray ile bonservis ve ödeme şartları için görüşmelere başladı.

Spartak’ın sportif direktörü Francis Cagigao, transferi bizzat yürütüyor. (Caner İşbeğendiren) kaynak osuruk az ama olsun belki gider

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Olsun damlaya damlaya göl olur .Bugün haberi çıkar yarın bakmışsın gerçek olmuş.Yalanda olsa çıksın ki mutlu olalım.Mevzu bahsi geçenlerin topu gider inşallah.Ki yer açılsın.

Kankacim bipo, dissosyative vs her sey var da hakan konusu bunlarla alakalı degil. Seviyordum, istiyordum ama fenere beni al diyen adamı hala sevip isteyecek kadar omurgasız değilim. Eşimiz bizi aldatsa sevip evde beslemeye devam mi edecegiz?
Daha demin buhi hakanı karalıyor sen yazmadın mı ortak ondan dedim

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bundan yaklaşık 1,5 sene önce bizim patronla olan ahbaplıklarından dolayı dursun başkan çalıştığım kuruma ziyarete gelmişti.

o zamana kadar hep kamera karşısında vs. gördüğüm için hakkında pekte olumlu düşüncelerim yoktu ki hala eleştiriyorum.

o gün konferans salonunda kendi yaşantısıyla ilgili anılarını felan anlattı ve o vakitten sonra kendisine büyük saygı duymaya başladım.

ayrıca hitabeti de kameralardaki kürsülerdeki gibi değildi, baya baya kendini dinleten birisi aslında. oldukça babacan tavırlara sahip, herkesle kucaklaşan, hiç egosu olmayan bir insan.

ayrıca anlatısında gs'ye karşı olan duyarlılığının sadece takımla alakalı olmadığını hissettim.

o gün iyiler daima kazanır sloganının gerçekten bize çok yakıştığını düşündüm.

bir yanda kalbi katran bağlamış, egoist bir yalı çocuğu diğer yanda ise giresun'daki abilerinin yardımıyla okulunu okuyan ve herşeyi tırnaklarıyla kazıyarak kazanmış gerçekten "ağabey" denilebilecek bir insan.

yanlışı hatası illa ki olur ama başkanın gerçek bir galatasaraylı ve iyi bir insan olduğuna eminim.

Frankowski paris fc 7 milyon

Cuesta spartak moskova 6 milyon

Akanji ya da singo gelirse sagbek alınmayacak gibi tavır niye siz ezik misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt