- 29 Ocak 2024
- 8.246
- 7.009
- 568
Kurosawa buna alındıDünyanın en iyi sineması İran
tebrikler renktaş
Tarkovski'nin gözünden yaş damladı
Bergman'ın tüyleri diken diken oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kurosawa buna alındıDünyanın en iyi sineması İran
tebrikler renktaş
İran filmi açıp izleyesim geldi
Adnanım konulu mu konusuz muİran filmi açıp izleyesim geldi
Bu buçuklar nerden çıkıyor 6.5,8,5,9,5,10,5 neden düz adam almıyoruzbu milot tam bir 10,5 numara gibi
Nerden puan kırdın?bu milot tam bir 10,5 numara gibi
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Bu sene parlama senesi olacağına inanıyorum, seneye 50 ye premier lige gider BahadırımSara doğru düzgün parlamamışken City-Leeds'in listesine giriyosa bu sezon şlde iyi performansı sonrası 50ye falan okutabilirsin. Bilinirliği, karizması yüksek bir futbolcu 30a falan asla satılmamalı. 40 veriyolarsa düşünülür.
Şu film beni çok etkilemişti, tavsiye ederim, ki izlenmiştir muhtemelen bilindik filmzevkli adsmsın adnan
müthiş filmleri var adamların
Konusuz yasak orada azizim sansürcü zihniyetimAdnanım konulu mu konusuz mu![]()
Şu film beni çok etkilemişti, tavsiye ederim, ki izlenmiştir muhtemelen bilindik film
Şu film beni çok etkilemişti, tavsiye ederim, ki izlenmiştir muhtemelen bilindik film
Osi gelene kadar watcher ( 2022 ) izle adnanımKonusuz yasak orada azizim sansürcü zihniyetim
Sağ bek almiyon mueredson akanji ilkay paketi yapip transferi kapatmak gerekiyor
fazlasi zarar
Ağır drama filmi abi, İran filmi. Yine bir yaz sabahı açıp izlemiştim depresyona sokmustuKim bu bizimkiler kiliklilar?