Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
Şu stadı da bi boyatsak para varken iyi olacak
kamil abim boya ne ya ?
bir sürü dış cephe sistemi var para kazabileceğin
beton boyanmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu stadı da bi boyatsak para varken iyi olacak
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ooooo betona boya çok iyi gider reiskamil abim boya ne ya ?
bir sürü dış cephe sistemi var para kazabileceğin
beton boyanmaz
Sane aslen sol kanatEkli dosyayı görüntüle 295779
Şöyle bakıyorumda kaleci stoper sağbek 10 numara hatta bir sol açık lazım
Sol açık? Kaç tane daha kanat alacağız en ihtiyaç olmayan bölge kanatlar.Ekli dosyayı görüntüle 295779
Okanım sergine baktırdın mı haritanı![]()
Baba benim arkadaşlarım chatgbt yi astrolog olarak kullanıyorlar. Ayrıca Sergi bu konularda iyi ise bu işte çok para var. Girsin sektöre. Bu arada ben İlişki Koçluğu yapıyorum.sağolsun baktı
büyük bir işe atılıp çok para kazanacakmışım 2 sene içinde
yine bildi
geçen baktığındada herşey çıkmıştı
Kale, stoper, sağbek, #8, Morata’ya bağlı olarak yedek santrafor şart oğlu şart.Ekli dosyayı görüntüle 295779
İran filmi sevenlere Kuzey Afrika taraflarından bir Cezayir filmi tavsiyesi: En attendant les hirondelles (2017) Yönetmen - Karim Moussaoui
Ooooo betona boya çok iyi gider reis
daha ucuz olur
Ederson Enzo h.o geriye bi tek Akanji ile Singo kalıyor
Kendi pişmaniye ardından uydurduğu şeyi tüm dünya konuşuyor sanmış, yazık.Jose Mourinho: "Transfer piyasası hakkında söylenen 3.400 yalandan biri, Viktor Gyökeres'in Fenerbahçe'ye geleceğiydi." (Canal 11)
18m serbest kalma bedeli yerine taksitli teklif ile fiyatı bir miktar yükseltip anlaşmaya çalışma ihtimalimiz daha yüksek. Nakit veremeyeceğimizi düşünüyorum.Çok haber yapılacak bir iş değil bu bence, fesih bedeline alacaksın zaten bir görüşme olmaz.